VOOR JE HET WEET IS HET JUNI. TIJD OM JULLIE TE VOORZIEN VAN WAT HANDIGE TIPS. WIJ HELPEN JULLIE NAMELIJK GRAAG EEN HANDJE. MET ONZE TIPS MAAK JE JOUW FESTIVAL NÓG ZORGELOZER EN HEB JE MEER TIJD OVER OM TE FEESTEN!

TIP #1: MUNTENVERKOOP

Je komt binnen. En dan? Dan ga je in de rij staan voor munten. Ons advies: loop lekker een eindje door. We zijn geen club met maar één verkoop punt. Verderop op het terrein is een aardige verkoper die op je wacht! Heeft die ook wat te doen in plaats van het verbreken van zijn of haar Candy Crush record. 😉

Helemaal die muntverkoop overslaan? Koop je tokens dan nu online via de ticketshop en ontvang ze gelijk bij binnenkomst!

TIP #2: LAAGJES

Je wilt het niet te warm hebben en niet te koud. Denk daarom in laagjes. Een vestje of blouse die gemakkelijk uit of aan kan. Wat betreft een broek zouden laagjes nogal onpraktisch zijn. Dus keuzes maken mensen! Kort of lang. Nooit een rits broek. Nooit! Neem dan gewoon een extra broek mee.

TIP #3: VLIEGTUIGSTAND

Aan het einde van een festival baal je al genoeg dat je weer naar huis moet. Laten we er dan op z’n minst voor zorgen dat je nog wel op je social media kunt zetten hoe vet The Flying Dutch was. Tijdens het festival heb je waarschijnlijk niet heel vaak je telefoon nodig. (Foto’s maken kan ook prima zonder netwerk!) Als je ‘m toch niet gebruikt, zet dat ding dan lekker op vliegtuigstand. Je batterij gaat dan veel langer mee.

Smartphone GIF - Find & Share on GIPHY

Onze tips in de praktijk toepassen?

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]