Dj-update | Week 10

Het succes van de TFD-dj’s brengt ze naar alle uithoeken op de wereld, maar één ding is zeker: op 3 juni zijn ze allemaal in Nederland. Ben je benieuwd waar de dj’s deze week zijn geweest? Wij geven je een update.

Afrojack geheimzinnig op social media | Dj-update | Week 10

Buma Awards

Vorige week werden de Buma Awards, de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie, uitgereikt. Afrojack, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Nicky Romero ontvingen er eentje en Kris Kross Amsterdam ontving daarbovenop nog een gouden plaat voor ‘Are You Sure’. Gefeliciteerd aan al onze TFD toppers!

Proud! Thanks @davidguetta for all opportunities I got in my career! You are one of the few people that always supports new talent first.

Geplaatst door Nicky Romero op woensdag 8 maart 2017

Afrojack geheimzinnig op social media

Vorige week was Afrojack geheimzinnig bezig op social media: hij postte een aantal erg mysterieuze kiekjes. Betekent dit dat we weer een heerlijke track van hem kunnen verwachten?!

sssst…

Geplaatst door Afrojack op woensdag 8 maart 2017

 

its coming soon

Geplaatst door Afrojack op woensdag 8 maart 2017

Chuckie draaide een lekkere set in New York. Hij was niet de enige in de USA. Dash Berlin ging goed los in Tampa en San Jose, Hardwell zette de boel op z’n kop in Las Vegas met zijn eigen show ‘Go Hardwell or Go Home’ en Nicky Romero draaide nog in Tacoma en Los Angeles.  En dat kan natuurlijk niet op een lege maag!

LA CHEATDAY 🍔🍔🍔

Geplaatst door Nicky Romero op zondag 12 maart 2017

 

Don Diablo te paard

Don Diablo ging naar Madrid en Chambery om daar een feestje te bouwen… Te paard! Dat is weer eens wat anders dan een privéjet. Gelukkig wordt deze held tijdens The Flying Dutch vervoerd per helikopter, want anders kan hij niet in drie plaatsen op één dag draaien! Laat je het paard dan in Spanje Don? We weten niet zeker of die wel in de heli past…

On my way to Madrid like 🐴

Geplaatst door Don Diablo op donderdag 9 maart 2017

Goede doelen-Oliver en een nieuwe track van lucas & steve

Oliver Heldens gaat in oktober freediven om aandacht te vragen voor schonere oceanen. You go Oliver! Quintino ging lekker in Beijing en Chiang Mai, en Showtek was aan het nagenieten van een feest in Amsterdam. Lucas & Steve speelden in St. Gallen in Zwisterland en kondigden vorige week een nieuwe track aan… het voorproefje smaakt al naar meer!

Coming soon..😏

Geplaatst door Lucas & Steve op dinsdag 7 maart 2017

Benieuwd waar onze helden volgende week zijn? Volg ons hier en stay up-to-date!

Check hier waar de Nederlandse dj’s vorige week uithingen. 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]