Hardwell

“Het is niet normaal hoeveel dj’s er uit Brabant komen, ik denk dat er hier iets in het water zit!”

Breda

Robbert van de Corput, beter bekend als dj Hardwell, groeide op in het pittoreske Breda. Al vanaf zijn jonge jaren was hij druk bezig met het bouwen aan zijn carrière als dj, met de eveneens uit Breda afkomstige Tiësto als grote voorbeeld. Zijn doel: De beste dj ter wereld worden… Check het fragment waarin je de jonge Hardwell ziet vertellen over zijn droom hier:

Doorbraak

De carrière van de nuchtere Hardwell bereikte in een recordtijd een ultiem hoogtepunt. In 2013 werd de toen 25-jarige dj door DJMAG gekroond tot Beste dj ter wereld. Ook in 2015 kreeg hij deze felbegeerde award, en het leven van de dj bestond alleen nog maar uit het maken van muziek en verschillende tours waarmee hij de hele wereld over ging. De tours werden onderdeel van de twee documentaires ‘I Am Hardwell’ (2013) en ‘I Am Hardwell – Living The Dream’ (2015).

Hardwell foundation

Op zondag 13 december 2015 schreef dj Hardwell geschiedenis door het grootste gastenlijst-event te organiseren in Mumbai, India. Meer dan 70.000 fans woonden het gratis evenement bij, waarvan alle opbrengsten ten goede kwamen aan de kansarme kinderen die leven in de sloppenwijken van Mumbai.

Recente track

Brabants feestje

De uit Breda afkomstige dj houdt zelf ook wel van een feestje op z’n tijd. Zo sloot hij zijn I AM HARDWELL show in Buenos Aires af met een ècht Hollandse carnavalskraker! Check de video hier:

Volg Hardwell op social media

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]