Lucas & Steve

“Als we in een videogame zouden kunnen leven, zou dat zeker Mario Bros zijn. Lekker Bowser verslaan, de Princess redden! Dat zou cool zijn.”

Maastricht

Lucas de Wert en Steven Jansen leerden elkaar kennen op de basisschool in Maastricht. Beide mannen begonnen daarna hun carrière als clubproducer, maar sinds 2010 bundelen ze hun krachten als dj’s en beginnen samen te draaien in een café in hun thuisstad.

Hun optredens gaan niet onopgemerkt en na een paar maanden kregen ze al vanaf meerdere kanten contracten aangeboden. Hun muziek kan je omschrijven als energieke feel-good, melodische festivalhouse. Het moet lekker springen, met een melodie en gevatte akkoorden. Inmiddels maken ze de ene na de andere hit en draaien ze op de grootste dance festivals over de hele wereld!

Check hier hun bekendste hit met Sam Feldt genaamd “Summer On You”:

Bekende fans

Al snel werden de frisse tunes van Lucas & Steve opgepikt door de grote namen uit de business zoals David Guetta, Armin van Buuren, Alex Kenji, Markus Schulz, D.O.N.S, Jesse Voorn, Antoine Clamaran, Mark Brown (CR2 Recordings), David Vendetta en vele anderen.

Elkaar aanvullen

In een interview met DJ Guide laten de mannen weten dat ze elkaar ook goed aanvullen:

Lucas”We doen eigenlijk hetzelfde, maar de één kan er wat beter in zijn dan de ander. Zo is Steven heel goed in het mixen van platen. Dat kan ik natuurlijk ook, maar Steven is sneller. Ik ben vervolgens iets meer van de melodieën, wat hij ook weer kan.’

Steven vult aan: ”Als je al zo lang samenwerkt weet je natuurlijk van elkaar waar de ander goed in is en dan kan je daar van op aan. Dus als Lucas zegt: ik vind dat het melodietje anders moet, dan zeg ik: joe, ik ga op mijn laptop werken en gaat hij door met de melodie. Als we dat dan vervolgens moeten mixen, kom ik er weer bij zitten en gaat Lucas even achter zijn laptop werken. Maar het is niet zo dat iemand wegloopt, we blijven altijd met z’n tweeën zitten om een track af te maken.”

Recente track

Holland Heineken House

Als echte Hollanders steunden ze onze sporters tijdens de Olympische Spelen van 2016. De mannen draaiden daarmafgelopen zomer in het Holland Heineken House. Zoals ze zelf zeggen: “Het was een ongelofelijke grote eer om te draaien voor deze grote sporthelden en het Nederlandse publiek. Dit maak je maar één keer mee, wat een energie!”

In de video clip van “Love On My Mind”, welke je ongetwijfeld van de radio kent, zie je hoe hun optredens er aan toe gaan!

Volg Lucas & Steve op social media

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]