Vol energie kwam Don Diablo het podium afgerend! Met hits als ‘Cutting Shapes’ en ‘Children Of A Miracle’ zette hij vlak voor dit gesprek Eindhoven op z’n kop. Ondanks de haast om de helikopter te halen nam hij even de tijd om op de foto te gaan met zijn fans en een aantal vragen van ons te beantwoorden.

Don, hoe was het? 

“Één woord: Vet! Het was echt heel vet. Zoals altijd is het publiek hier in Brabant ontzettend leuk om voor te draaien. Ze gaan helemaal los en zijn altijd in de stemming voor een feestje. Ik had ook nog eens het geluk dat de hele tijd de zon scheen, dat maakte het extra mooi.”

Het is jouw allereerste The Flying Dutch, wat verwacht je van vandaag? 

Het is inderdaad mijn allereerste keer! Voor mij voelt dit dan ook wel als een beloning voor mijn harde werk van de afgelopen jaren, waarin ik verschillende succesvolle tracks heb geproduceerd. Eindhoven was vandaag mijn eerste bestemming, het is bizar om te weten dat Rotterdam en Amsterdam nu nog wachten. Het is echt een uniek evenement.

Waar keek jij van tevoren het meest naar uit?

Eigenlijk de hele dag. Een beetje cliché, maar hoe vaak maak je het mee om met een helikopter door je thuisland te mogen vliegen én op te treden in de drie grootste steden? Over die helikopter gesproken, ik moet echt even opfrissen en dan richting Rotterdam, thanks en nog veel plezier!

Altijd goed om even bij te praten met Don!

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]