#DUURTLANG

We hoorden jullie heus wel denken: “duurtlang!” maar sommige dingen zijn het wachten waard. Want niet alleen mogen we jullie ein-de-lijk vertellen welke dj’s er allemaal thuiskomen op 2 juni, maar we hebben nog iets speciaals te vertellen… Zit je er klaar voor?

Dag van de nederlandse dance

Nederland is een klein landje, maar wel eentje met hele bijzondere talenten. Één daarvan is dat we als geen ander hoe we een feestje moeten bouwen — namelijk: samen! Het is dan ook niet gek dat de beste dj’s ter wereld grotendeels uit ons kikkerlandje komen. En daar zijn we bij The Flying Dutch best wel trots op.

Eén keer per jaar halen we jullie favoriete dj’s tegelijkertijd terug naar Nederland, maar dit jaar gebeurt er nog iets bijzonders op 2 juni. #TFD2018 valt samen met de allereerste editie van De Dag van de Nederlandse Dance! Hét moment om de Nederlandse dance scene te eren en te vieren. Want dat laatste, dat kunnen jullie zo goed!

Initiatief van Buma Music Academy en The Flying Dutch

De Dag van de Nederlandse Dance is een initiatief van Buma Music Academy en The Flying Dutch. Op zaterdag 2 juni komt Nederland samen om het succes van ’s lands grootste export-product te vieren tijdens The Flying Dutch in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Daarnaast vinden er in de week voor het festival verschillende activiteiten plaats via het scholennetwerk van Buma Music Academy om dance muziek onder de aandacht te brengen bij jongeren.

dance, dance, dance!

Dit jaar waren tijdens de Buma Awards meer dj’s dan ooit genomineerd, wat alleen maar duidelijk maakt wat de echte TFD’ers allang wisten: wij Nederlanders houden van dance, dance, dance!

Wij zijn dan ook benieuwd naar wat volgens jou een mega highlight in de Nederlandse dance scene was?

Dag van de Nederlandse Dance meemaken? Koop je tickets nu!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]