Is daar geen app voor? Jazeker wel! Net als vorig jaar hebben we weer een app. Helemaal gratis. En nee het is niet dezelfde als vorig jaar, een nieuwe is wel zo leuk natuurlijk. En deze is speciaal, want met deze app ben jij de hoofdrolspeler in een spectaculair showmoment om 21.50! Hoe dan? Lees snel verder!

De app voor iOS De app voor Android

The Flying Dutch: Connect

Je hebt het waarschijnlijk al gespot in de nieuwe timetables; The Flying Dutch: Connect . Tijdens dit moment van 21.50 tot 22.00 worden Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam voor 10 minuten één. Gedurende dit spectaculaire show moment worden de drie festival locaties op een unieke manier met elkaar verbonden en jij bent hierbij de hoofdrolspeler!

De The Flying Dutch app gaat je daarbij helpen, dus zorg dat jij en je vrienden de app allemaal downloaden, zodat jullie samen met ons van 21.50 tot 22.00 een fantastische show en herinnering kunnen creëren!

Tip: Zorg dat de batterij van je telefoon om 21.50 vol is. In de Recharge Area kun je de hele dag gratis je telefoon opladen. 😉

Download de app NU!

De app voor iOS De app voor Android

 

Testen of de app het doet? Lees hier hoe!

  1. Download de app via jouw app store
  2. Accepteer alle verzoeken

  3. Kies de stad waar jij naar The Flying Dutch gaat 

  4. Klik op “Connect” in het menu

  5. Speel de track hieronder af op een ander device dan je mobiele telefoon, zet die speakers op z’n aller hardst en check wat er op je scherm gebeurt 😉 

 

Timetable

Naast het showmoment, zijn er nog een aantal dingen erg belangrijk tijdens een feestje. De munten, het onthouden van de lockercode en natuurlijk de timetable. Nee, je hoeft geen programmaboekje verkreukeld in je kontzak te bewaren, want hij staat lekker in de app.

Aftermovie 2016

Nog een laatste keer nagenieten van The Flying Dutch 2016? Of gewoon in the mood komen voor 2017? Check de aftermovie!

Heb je de app gedownload maar nog geen kaartje? Klik dan hier!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]