We weten in elk geval zeker dat ze op 3 juni allemaal in Nederland zullen zijn, maar afgelopen week waren ze nog overal ter wereld te vinden… Check nu de dj-update van week 6!

Afrojack vierde feest in LA voor een videoclip, Don Diablo is bezig met zijn Hexagon World Tour en draaide afgelopen week in Dublin en Milaan en Hardwell speelde, ondanks dat zijn rechterhand in het verband zat, een lekkere set in Zweden.

Greetings from Milan! #HexagonWorldTour

Geplaatst door Don Diablo op Zaterdag 11 februari 2017

Kris Kross Amsterdam is ondertussen weer druk met de voorbereiding voor hun eigen feest, editie nummer 17! Nicky Romero en Quintino zoeken het in een wat tropischer klimaatje en zijn een kleurtje aan het kweken in Thailand. Als ze tijd hebben om in de zon te zitten uiteraard…

Thailand ❤

Geplaatst door Nicky Romero op Maandag 13 februari 2017

Chuckie blijft vooral in de buurt met feesten in Den Haag en Meppen op de agenda en Showtek denkt met weemoed terug aan een paar maanden geleden, toen ze een piñata kapotsloegen in hun kleedkamer op zoek naar snoep.

Droppin’ the candy !!

Geplaatst door Showtek op Woensdag 1 februari 2017

Dash Berlin zette de boel op z’n kop in Canada, Lucas & Steve bereiden zich voor op hun optreden in Bristol en Oliver Heldens draaide in Atlantic City.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]