We weten in elk geval zeker dat ze op 3 juni allemaal in Nederland zullen zijn, maar afgelopen week waren ze weer overal ter wereld te vinden… Check nu de dj-update van week 7!

Dj-update week 7 - The Flying Dutch, 3 juni 2017

Dit weekend behaalde Hey Mama van Afrojack 1 miljard views. Gefeliciteerd Afrojack! 1 biljoen views… Dat is 1 op de 7 ter wereld! Meer mensen dan Europa en de VS bij elkaar…. Bizar! Maar tegelijkertijd blijft Nick down to earth. Hij was dit weekend aanwezig op een fundraiser voor stichting “Muziekkids” in Spijkenisse.

Hey Mama w my bro David Guetta, Nicki Minaj & Bebe Rexha reached 1 billion YouTube views!! Thank you for the support

Geplaatst door Afrojack op Zondag 19 februari 2017

Don is al een super-dj, maar nu lijkt ie steeds meer op een superheld. Saving the world with his beats! Defeating evil with his Hexagonian Helpers… Of zoals hij zelf bij deze foto zet: Hexagonians For Life! Vanuit zijn studio afgelopen weekend, dat dan weer wel, want er moet ook gewoon nieuwe muziek gemaakt worden.

Hexagonians For Life 🙏🏻❤️

Geplaatst door Don Diablo op Zondag 19 februari 2017

Dash Berlin kreeg alle Dashers aan het dansen in Argentinie, ondanks de regen! Of dankzij natuurlijk, dansen in de regen is best fijn als het 25 graden is. Oliver Heldens draaide in L.A., en, oh yes, it was a-maaa-zing. (volgens de locals).

Lucas en Steve waren juist ‘unreal’ en ‘lit’ in Bristol dit weekend en vonden het daar zelf dan weer amazing, terwijl Nicky Romero veel <3 kreeg in Shanghai.

Rain can't stop the Argentinian #dashers from dancing 🙏🏼 #respect

A post shared by Dash Berlin Official Insta (@dashberlin) on

Als we de foto van Showtek moeten geloven, genieten zij dit weekend in Thailand. Jaloersmakend deze zonsondergang!

Thailand Sunset ☀️️

Geplaatst door Showtek op Vrijdag 17 februari 2017

Kris Kross Amsterdam kwam binnen op nummer 16 in de top 40 met Are you Sure? en Quintino is druk bezig met het inrichten van zijn nieuwe studio in Almere én de voorbereidingen voor de release van zijn nieuwe track op 24 februari gedropt wordt!

Laatste nieuws van Chuckie is dat hij San Diego onveilig heeft gemaakt, voordat hij doorreist naar Atlantic City.

Hardwell kwam de Chainsmokers tegen bij hun gig in Amsterdam, en postte de foto met de titel Hardwell x Chainsmokers… Laten we hopen dat dit een samenwerking betekent!

Hardwell x Chainsmokers

Geplaatst door Hardwell op Zaterdag 18 februari 2017

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]