Dj update | Week 9

Het succes van de TFD-dj’s brengt ze naar alle uithoeken op de wereld, maar één ding is zeker: op 3 juni zijn ze allemaal in Nederland. Ben je benieuwd waar de dj’s deze week zijn geweest? Wij geven je een update.

Quintino en andere dj's verspreid over de hele wereld - The Flying Dutch, 3 juni 2017

Deze week waren niet alle dj’s ver van huis! Zo waren Lucas & Steve met Mike Williams en Curbi in de studio, gewoon in Nederland. Daarnaast hielpen ze jong talent op de Dancefair in Utrecht, net als Nicky Romero trouwens.

About music production

Geplaatst door Nicky Romero op Zaterdag 4 maart 2017

Nicky Romero en Showtek hebben lekker gedraaid in Amsterdam, net als Don Diablo overigens, maar die was een dag later weer te vinden in Barcelona met niemand minder dan TFD-collega Oliver Heldens!

Greetings from Barcelona 🙌🏻

Geplaatst door Don Diablo op Zondag 5 maart 2017

Dash Berlin heeft een goed feestje gebouwd in Londen en Helsinki, terwijl Afrojack de boel op z’n kop zette in de Omnia Nightclub in Las Vegas.

Live from Las Vegas! #omnia

Geplaatst door Afrojack op zaterdag 4 maart 2017

Hardwell opende de finale van een Intel Extreme Masters World Championship (wereldkampioenschap e-sports / professional gaming) in Polen en Quintino is na zijn tour in San Rafael de Guatuso in Costa Rica buddies geworden met Pepe de hond.

Meet Pepe my new buddy from Costa Rica 🇨🇷

Geplaatst door QUINTINO op Zaterdag 4 maart 2017

Chuckie is nu te vinden in Aruba, wat toch voelt als zijn thuis en Kris Kross Amsterdam zijn ook lekker in Nederland. Voor het trio is het een beetje stilte voor de storm, want over iets minder dan twee weken barst hun eigen feest los in Amsterdam.

Benieuwd waar onze helden volgende week zijn? Volg ons hier en stay up-to-date!

Check hier waar de Nederlandse dj’s vorige week uithingen. 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]