the flying dutch: voor vriendengroepen én dj-vrienden

Heb jij je vrienden al bij elkaar voor The Flying Dutch? Wij houden wel van grote, feestende vriendengroepen. Er is toch niets toffer dan uit je dak gaan met je beste maten? Memories for life! Maar wat ons ook opviel is dat het ook het uitgelezen moment voor de Nederlandse artiesten is om hun dj-vrienden weer even terug te zien. Omdat ze massaal terugvliegen om voor jullie op te treden, kunnen ze samen weer even bijpraten, -lachen, -vloggen en, tsja, ook even uit hun dak gaan!

Welke Nederlandse dj’s onderling vrienden zijn? Hier vind je er een paar!

Martin Garrix & Tiësto

Je hebt fans, je hebt groupies, en je hebt Martin Garrix en Tiësto. Deze twee mannen adoreren elkaar op professioneel vlak: Martin Garrix beschreef Tiësto als zijn grote voorbeeld toen hij op de Olympische spelen mocht draaien – net als Tiësto ooit. Tiësto is op zijn beurt zo trots als een pauw op zijn maat. Wat een band!

Dj-vrienden Martin Garrix op de schouders bij Tiësto

Armin van Buuren & Hardwell

Dit power-duo draaide tijdens AMF een killer set (Two Is One), nadat ze als verrassing de Dam al op z’n kop hadden gezet. Een klein leeftijdsverschil doet niets af aan wat ze samen kunnen, zo maakten Armin van Buuren en Hardwell eerder al de heerlijke festival en club track ‘Off the Hook’.

Dj-vrienden Armin van Buuren en Hardwell samen op de Dam

Oliver Heldens & Afrojack

Hoe groot was de pyro? Hoe massive is onze vriendschap? ZO mega huge!

What was Oliver Heldens talking about..? 😂

Geplaatst door Afrojack op zondag 17 september 2017

Don Diablo & Brennan Heart

Niet alleen dj’s wiens muziekstijlen overeenkomen zijn vrienden. Misschien valt er juist wel meer te vertellen en te leren van een artiest die iets totaal anders doet! We zouden het eens aan Don Diablo en Brennan Heart moeten vragen, want zij zijn al meer dan 15 (!) jaar vrienden.

vriendschappen & collabs – en andersom

Natuurlijk vloeien er uit vriendschappen ook collabs voort – en andersom. Soms ontmoeten dj’s elkaar in de studio en ontstaan er juist nieuwe vriendschappen. Zo hebben dj-vrienden Martin Garrix en Afrojack samen de track ‘Turn up the Speakers’ gemaakt.

Geplaatst door Afrojack op dinsdag 12 september 2017

Afrojack & Hardwell

Afrojack maakte zelfs twee tracks met Hardwell: ‘Hands up’ en ‘Hollywood’!

Still buzzing from last night, this was the most INSANE bday party EVER!!

Geplaatst door Afrojack op zondag 10 september 2017

Armin van Buuren & Sunnery James & Ryan Marciano

Deze mannen: do we need to say more? Ze staan dit jaar voor de tweede keer de hele zomer lang zij aan zij aan zij in Hi Ibiza, en bovendien brachten Sunnery James & Ryan Marciano gisteren nog een remix uit van Armin van Buuren zijn meest recente release: Sex, Love & Water. Deze drie mannen kennen elkaar inmiddels als geen ander!

Hands up for Ibiza, baby! #ClubWithUs

A post shared by Sunnery James & Ryan Marciano (@sj_rm) on

Dus: rivaliteit onder de Nederlandse dj-concullega’s? Echt niet! Ze zijn alleen maar blij wanneer ze de studio of het podium weer eens kunnen delen. Kijk maar, hier zetten de mannen zetten samen China op z’n kop.

Dutch Squad in China 🇨🇳

Geplaatst door Afrojack op zaterdag 3 maart 2018

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]