The Flying Dutch is in volle gang. De eerste dansjes zijn gedaan, de eerste biertjes zijn getapt en onze reporters hebben de eerste verhalen te pakken! Lees ze hieronder!

Eerste bezoekers

Brian Blok uit Heerhugowaard: “Normaal gezegd ben ik een Metalhead, maar dit dikke feest is uitbundiger dan metalfestivals, vol samenhorigheid en gezelligheid. Daarvoor maak ik graag een uitzondering!”

Eerste bezoekers

J.P, Angie, Monique en Sonja uit Zuid Afrika: “We zijn au-pairs uit Zuid Afrika en we hebben elkaar ontmoet in Amsterdam. Onze groep is gek op festivals dus ook de Flying Dutch. We brengen onze African party spirit: meer leven en harde dansjes, het is alles of niets!’

 

Eerste quotes

Peggy Housmans en Patrick Biermans: “Thuis hebben we een dochter van 9 zitten, maar dat weerhoudt ons er niet van om als allereerste voor het hek te staan om het mooiste plekje te bemachtigen, het liefst was ze al meegegaan!”

Eerste quotes

Robby en Nico, uit België: “Nederland is echt ons favoriete land, de mensen zijn er zo open en vriendelijk. Dat is echt waar Nederland voor ons voor staat. Als we daar komen, lopen we de hele dag met een glimlach.”

Eerste quotes

Ricardo en Gerrit van Leeuwen: “We gaan regelmatig samen naar feesten er kermissen, overal waar de sfeer goed is. Vorig jaar kwam Lee Towers bij Afrojack op het podium, we waren eigenlijk al helemaal kapot maar dat was echt prachtig.”

Eerste quotes

Twee studentes uit Zuid Korea en Spanje: “We kennen elkaar van Nederlandse les en vinden beiden de muziek heel gaaf. Hardwell, Afrojack en Don Diablo. We gaan een beetje relaxen en er een mooie dag van maken. Het wordt ons eerste grote festival!”

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]