Hoe awesome is het als je The Flying Dutch mag openen? Maar kan het nog vetter? Jazeker! Als je persoonlijk gekozen bent door de heren Afrojack , Hardwell of Nicky Romero. Talent dj’s Naffz, Rui en Sam Void, hebben dit geluk! We stellen de muzikale geluksvogels graag aan jullie voor!

Sam Void

 

Gekozen door de afsluiter van Amsterdam, Nicky Romero, heeft Sam Void de eer om in de hoofdstad The Flying Dutch te openen. Wij spraken beide heren.

 

Nicky geeft aan zijn label Protocol onder andere gestart te hebben om jong talent, zoals Sam, te inspireren. Hij hoopt dit ook te blijven doen. Als tip geeft hij Sam mee: ‘Gewoon plezier hebben! Dit zeggen voetbaltrainers altijd tegen talenten bij hun debuut, en dat geldt ook voor Sam.’

 

Dat Sam’s naam op de line-up staat vind hij zelf een enorm compliment. ‘En dan ook nog eens gekozen door Nicky Romero, dat is natuurlijk extra tof!’ 2017 is sowieso een lekker jaar voor Sam. Naast hard werken in de studio, komen er een paar optredens aan in het buitenland. Lekker bezig Sam!

Naffz

 

Hardwell, de man die een knaller van een eindshow in Eindhoven gaat geven, heeft Naffz gekozen om het feest van de lichtstad af te trappen! Waarom Naffz? ‘Als iemand een plekje verdiend op TFD, is het zonder twijfel Naffz’, aldus Hardwell. Als gevestigde naam haalt de dj er zelf veel voldoening en inspiratie uit om talenten te begeleiden en te helpen waar hij kan. Over wat Naffz gaat doen in Eindhoven is Hardwell zeker: ‘Hij gaat het rocken, no doubt!’

Naffz is dankbaar voor deze kans en vindt het een grote eer om gekozen te worden door Hardwell. Dat snappen wij best! The Flying Dutch is voor hem een van de hoogtepunten in zijn carrière. ‘Te gek om tussen al deze grote namen te staan!’ Ook Naffz gaat in 2017 de landsgrenzen over. Topper!

Rui

 

In Rotterdam wordt TFD afgetrapt door Rui. Niemand minder dan Afrojack heeft hem gekozen. ‘Ik hoop dat dit optreden hem verder zal helpen in zijn carrière en dat Nederland hem met open armen ontvangt’. Dat zijn nog eens mooie woorden van de dj uit Spijkenisse. Zijn doel is uiteindelijk dat jongens zoals Rui een mooie carrière in de muziekwereld krijgen en dat hoopt hij te bereiken door dit soort dingen te doen.

Cliché maar waar: ‘Blijf altijd dicht bij jezelf en vergeet nooit waar je vandaan komt.’

 

Rui vindt het heel tof om door Afrojack te zijn uitgekozen. ‘Maar’, zegt hij zelf, ’ik werk er ook hard voor. Dit is een bevestiging naar mezelf toe dat mijn harde werken beloond wordt en je “no matter what” door moet pushen. The Flying Dutch heeft jaarlijks optredens van de grootste dj’s en dat ik daar tussen mag staan om mijn muziek te presenteren is onwerkelijk!’ We gaan komende tijd veel van deze man horen, zowel remixes als eigen muziek. Klinkt goed Rui!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]