Even je geheugen opfrissen: Komende herfstvakantie op 25 oktober vindt The Flying Dutch Curaçao plaats! Dit wordt een epische avond met onder andere de zomerse vibes van Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano, dus vlieg jij met ons mee naar de zon op Mambo Beach? Dat kan namelijk vanaf nu met het exclusieve reispakket van Corendon.

THE FLYING DUTCH REISPAKKETTEN

Feesten met de beste DJs van Nederland én de Caribbean, in slaap gesust worden door het geruis van palmbladeren en weer bijkomen aan een zwembad waar een dj heerlijke tunes draait. Klinkt dat jou trankilo in de oren? Dan hebben wij de perfecte oplossing!

Corendon heeft een pakket samengesteld, zodat jij zonder zorgen de ultieme The Flying Dutch experience op Curaçao gaat beleven! Wat daar allemaal in zit?

  • Retour vliegticket Amsterdam – Curaçao
  • Verblijf in het Livingstone Jan Thiel Resort
  • Een welkomst-cocktail “The Flying Dutch” style
  • Entreeticket voor The Flying Dutch Curaçao
  • Transfer naar het festival zelf
  • Dagelijkse Happy Hours én DJs bij het zwembad
  • Diverse party’s in de dagen rondom The Flying Dutch Curaçao
  • En meer!

Boek je reispakket nu hier al vanaf € 899 per persoon!

 

FEEST MEE AAN DE CARaïBISCHE ZEE!

Ben jij klaar voor het meest tropische feest van de herfstvakantie; het grootste dancefestival van het Caribisch gebied? Boek dan nu die pakketreis en vlieg mee naar The Flying Dutch Curaçao op Mambo Beach. Hier ga je uit je zonnige bol met Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias en Lucas & Steve. Ook uit Aruba afkomstige superster Jeon, bekend van o.a. J. Balvin’s hit “X” (Equis) en local hero Menasa die dit jaar op Tomorrowland draaide, staan op de line-up.

TICKETS & INFO

Je vlucht of hotel al in de pocket, maar een los ticket nog niet? Ga dan nu naar de #TFDCuracao ticketshop en koop online.

Informatie over VIP of andere vragen aan het team van The Flying Dutch Curacao kun je stellen via Facebook, Instagram of per e-mail op info@theflyingdutchcuracao.com.

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]