festivals zijn top!

Het festivalseizoen gaat straks weer beginnen. Dat is toch fantastisch?! Waarom? Nou hierom natuurlijk!

1. Genieten samen met je vrienden

En het is ook nog buiten! Net als vroeger: lekker de hele dag buiten spelen en de boel op stelten zetten met je beste vrienden.

Kids GIF - Find & Share on GIPHY

2. Iedereen is vrolijk

Niemand praat over werk, school of die ene slechte date van afgelopen week. Dansen, buiten zijn en samen lol hebben. Dat is alles wat telt op een festival!

Happy GIF - Find & Share on GIPHY

3. Er zijn top dj’s

Niks is zo leuk als met veel mensen tegelijk dezelfde muziek ervaren. Dat je de bas in je buik voelt en aan iedereen om je heen ziet dat ze hetzelfde voelen. Met een line-up van alleen maar dj’s van Nederlandse bodem zit er voor iedereen een topper tussen!

Festivals zijn top! - The Flying Dutch, 3 juni 2017

4. Je komt oude bekenden tegen

…en je hebt ook nog zin om met ze te praten (dit in tegenstelling tot in de sportschool, waar je liever met je rode inspanningshoofd wegduikt achter de crosstrainer).

Movie GIF - Find & Share on GIPHY

5. Het is lekker weer

Als het goed is dan, want het is (bijna) zomer! Yes.

Festivals zijn top - The Flying Dutch, 3 juni 2017

6. Je hebt een work-out

Met goede muziek gaat het vanzelf en hoppa, dans je zo al je spieren weer fit.

Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

7. JE KUNT JE NIEUWSTE OUTFIT SHOWEN

De nieuwste outfit show je natuurlijk met je vertrouwde festival-schoenen. Check hier welke schoenen je het beste aan kunt doen naar een festival!

Happy GIF - Find & Share on GIPHY

8. surprise!

De line-up en het programma heb je al honderd keer gecheckt voor je op een festival aankomt, niemand verrast jou daar nog mee. En toch komt op elk festival altijd dat surprise moment! Die toffe foodtruck, die té dikke stage, dat vuurwerk of die surprise act die niemand aan zag komen… Op welke surprise kun jij je nu al verheugen?

9Now GIF - Find & Share on GIPHY

The Flying Dutch is het grootste dagfestival met een volledig Nederlandse dj line-up en het wordt weer fantastisch dit jaar! Vier jij het feestje met ons mee? Scoor je kaarten dan even hier! 😉

Festivals zijn top! - The Flying Dutch, 3 juni 2017

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]