Afrojack speelt zijn zomerse beats, zonnebrillen worden opgezet, truien uitgetrokken en de meest flamboyante kleding komt tevoorschijn. The Flying Dutch is los in de hoofdstad, wij gaan op zoek naar de meest zomerse en feestelijke outfits.

Erica van Klok (30) uit Axel: “Vandaag is mijn verjaardag, ik ben 30 geworden en wat is nou leuker dan dat te vieren op de Flying Dutch! Morgen wil ik wakker worden met een kater, met een hoedje op mijn hoofd vol met vrolijke herinneringen.”

Groeten uit Amsterdam

Dafne (27) (en Leonie (29), Deborah (29)) uit Amsterdam: ”Vorig jaar was ik in mijn eentje hier, en dat was fantastisch. Nu moest ik natuurlijk mijn vriendinnen meenemen, samen en in stijl. Dus we hebben deze glitterhoedjes gekocht en die gaan zeker de lucht in!”

Groeten uit Amsterdam

Ellen (27) en Chaleco (28) uit Hengelo: “Vorige week hebben we een nieuwe outfit gekocht maar toen kwam die zon door en deed ik mijn shirt direct weer uit. Stiekem ook wel een beetje om mijn tattoo’s te showen!”

Groeten uit Amsterdam

Hidde Olland (19) uit Hilversum: “De rode stipjes moesten voor The Flying Dutch wel vertegenwoordigd zijn, maar ik doe dat subtiel, in mijn hoofdband. Samen met mijn ouders ben ik hier aan het feesten, dat is pas een famillie uitje!”

Groeten uit Amsterdam

Sanat Dairod (21) uit Jordanië: “Ik ben een DJ en producer uit Jordanië. De line up van The Flying Dutch zijn mijn inspiratie en leermeesters. Daarom draag ik dit Oranje DJ Tiësto shirt met trots!”

Groeten uit Amsterdam

Kitty (23) uit Oegstgeest: “Dit zomerse jurkje vol met flamingo’s heb ik via Facebook achterhaald en in een vintage winkeltje opgescharreld. Deze zonnige festivaldag was het perfecte moment om haar voor de eerste keer te dragen!”

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]