Eindhoven de állergekste! Eindhoven staat bekend om veel verschillende dingen, denk bijvoorbeeld aan de lichtstad Eindhoven en de Brabantse gezelligheid. Maar bovenal is Eindhoven de gekste!  Wij zochten uit in hoeverre die uitspraak klopt. Wat is het gekste dat jij ooit hebt gedaan?

Een vriendengroep bij The Flying Dutch Eindhoven op een picknickbankje op het E3-Strand

“Wij hebben een heleboel hele gekke dingen gedaan op festivals, maar het allergekste is toch wel dat een van ons een keer uitgebreid heeft staan zoenen in een Dixie toilet!”

De groeten uit Eindhoven

“Het gekste dat ik gedaan heb op een festival is eigenlijk iets moois. Ik heb eens gehuild op een festival. Ik was zó gelukkig op dat moment; ik ging trouwen, kreeg bijna een zoon en had de allerleukste mensen om me heen.”

Vriendengroep met een gehandicapte in The Flying Dutch Eindhoven

“Krokohoepsen! Normaal is dat met opblaasdieren springen in het water, wij deden dat op tenten!”

  

“Wij hebben behoorlijk veel gekke momenten beleefd, maar het gekste is dat ik met een van mijn vrienden getrouwd ben op een festival vorig jaar. Ik had zelfs een jurk aan!”

De groeten uit Eindhoven

“Het allergekste dat een van ons gedaan heeft, is niet op een festival geweest, maar daarbuiten. Een van ons is namelijk misdienaar geweest tot groep 5! En dat ook nog eens in Kerkrade, haha!”

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]