Rotterdam is een stad van trots. Een stad van hardwerkende mensen die geen blad voor hun mond nemen, nergens te lui voor zijn en keihard losgaan. Een perfecte locatie om op zijn kop te zetten met de helden van The Flying Dutch.

Prachtig weer, nog mooiere mensen mensen en een energieke vibe die we alleen in Rotterdam kennen. Om een goed beeld te krijgen van The Flying Dutch Rotterdam vroegen we de bezoekers waarom iedereen van harte welkom is in de havenstad van Nederland.

Groeten uit Rotterdam

Rafael en Kristian uit Gouda zijn dan wel geen Rotterdammers, maar de keuze voor deze locatie was toch snel gemaakt. “Welkom in Rotterdam, deze stad heeft geen introductie nodig. Het is verreweg de beste en meest gestoorde stad ooit. Hier gaan mensen los als beesten en weten we hoe er gefeest moet worden. Kijk om je heen dan!” Carmen en Gozewien die wel uit Rotterdam komen omschrijven hun thuis als “een hele internationale en gezellige stad. Je voelt je hier welkom, de mensen zijn gewoon zo enorm vriendelijk, open en geven echt om elkaar. Dat mis ik buiten Rotterdam echt wel!”

Groeten uit Rotterdam

De sfeer zit er echt goed in vandaag. Terwijl de laatste buien in de ochtend plaats maken voor zon, schieten de blije gezichten als paddenstoelen uit de grond en man, dansen kunnen ze hier wel. De middag heeft een onverklaarbare maar enorm aanstekelijke vibe: “Dit is Rotterdam, de mooiste stad van de wereld. Waarom? Omdat wij er wonen natuurlijk, ha-ha! Nee Rotterdam heeft gewoon een hele speciale sfeer en het is hier altijd feest. Zeker met deze stralende zon!” leggen ‘de gekke Rotterdammers’ met intens trotse gezichten uit. De liefde voor de stad zit diep, heel diep: “Dit is mijn stad, Rotterdam is Feyenoord en laten we duidelijk zijn: Feyenoord is alles. Dit festival is voor mij echt een compleet nieuwe ervaring en ik nodig iedereen uit om mee te komen doen, te gek” zegt Vincent terwijl hij het dansen met Jagoda even pauzeert.

Groeten uit Rotterdam

Voor Rafael, David, Edyta en Maria uit Rotterdam is het een thuiswedstrijd. “Rotterdam is gewoon lekker dichtbij voor ons, het is ook een hele flexe stad. Ik kan me niet voorstellen dat mensen ergens anders willen zijn, Amsterdam en Eindhoven zijn echt niet zo vet als Rotterdam.” The Flying Dutch is een uniek concept in zijn geheel, maar de Rotterdamse mentaliteit en bezoekers geven het event een extra speciale twist. Rotterdam, een stad vol trotse en explosieve feestbeesten.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]