We willen iedereen bedanken voor een geweldige editie van The Flying Dutch in Amsterdam. Door jullie zijn onze Nederlandse DJ helden fantastisch onthaald en was The Flying Dutch 2016 er één voor in de boeken!

As we speak vliegen alle DJ’s weer de hele wereld over om ons trots te maken en te laten zien waar Nederlandse muziek voor staat. Hopelijk vinden ze volgend jaar de weg terug naar The Flying Dutch om weer met ons te komen feesten. Tot die tijd kijken we graag met jullie terug naar de afgelopen editie!

 

Niks missen van The Flying Dutch?

De DJ’s bereiden zich voor

Terwijl de DJ’s op weg waren naar Nederland was de organisatie druk bezig met de laatste voorbereidingen. Om alle 120.000 fans alvast op te warmen brachten we de reis van de DJ’s naar Nederland in beeld.

The Flying Dutch 2016 – Festival Teaser

✚ The Flying Dutch 2016 – Festival Teaser ✚1 day to go! They're back in NL! ✈10 of the world's best Dutch DJs have gathered again!

Posted by The Flying Dutch on Friday, June 3, 2016

FIREBEATZBOXING

Tijdens het event deed TFD host Sam Homewood verslag van het event op The Flying Dutch TV waar de een interactieve uitzending van The Flying Dutch beschikbaar was. In Amsterdam deed co-host Fiona onder andere interviews met de DJ’s. Wisten jullie dat Firebeatz heel goed kunnen beatboxen.

Firebeatz Beatboxing

Firebeatz are born entertainers Who would dare a beatbox challenge?

Posted by The Flying Dutch on Wednesday, July 13, 2016

We hadden enorm geluk met het weer en het Olympisch stadion was snel gevuld met dansende en feestende mensen. Onze vriend Tiësto had er ook zin!

Tiësto at The Flying Dutch 2016 in Amsterdam

Martin garrix zijn eerste optreden op THE FLYING DUTCH

Martin Garrix was voor de eerste keer op The Flying Dutch en zowel Martin als het publiek genoten er maximaal van. De TFD driehoeken verschenen door het hele stadion.

The Flying Dutch triangles everywhere!

Armin van Buuren x Marco Borsato

Om Amsterdam in stijl af te sluiten had Armin van Buuren een speciale gast meegenomen. Samen met Marco Borsato hadden zij een edit gemaakt van het nummer Rood.

#TBTArmin van Buuren + Marco Borsato + Amsterdam = Team Red! ❤️??

Posted by The Flying Dutch on Thursday, October 6, 2016

BEDAnkt AMSTERDAM!

Jullie waren fantastisch!

2016 Thank You Video

2 weeks ago and the DJs are flying all over the world again Sit back and relive the day on which 10 Dutch DJs came back to party with over 120.000 fans! Which DJ do you miss the most?

Posted by The Flying Dutch on Saturday, June 18, 2016

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]