Hoe overleef je een meet & greet met je favo dj?

Heb jij je opgegeven voor een meet & greet, of loot je mee voor een kans in de TFD heli? Dan kan het zomaar zijn dat jij op 2 juni onze dj’s gaat ontmoeten! Maar hoe sla je als echte #fangirl (of boy!) geen flater? Hier zijn onze tips om tijdens een meet & greet met je favoriete artiest te shinen als een diamantje! Hoe overleef je een meet & greet? Nou, zo!

  1. Trek iets aan waar je je helemaal chill in voelt. Ga niet moeilijk doen met hakken als je eigenlijk altijd sneakers aanhebt, geen kort rokje waar je vervolgens de hele tijd aan gaat sjorren en zet niet binnen een zonnebril op omdat je denkt dat het cool lijkt. Hoe relaxter jij bent, hoe relaxter je overkomt!
  2. Zorg ervoor dat je je telefoon hebt opgeladen — stel je toch voor dat je dit moment niet kunt vastleggen! Beter oefen je ook even je beste selfie-angle, want deze foto wil je nog heeeeel vaak reposten. #tbt

    meet & greet the flying dutch dj don diablo

    Wees altijd selfie-ready!

  3. Bedenk een paar originele vragen, voor het geval dat (zelfs!) jij met je mond vol tanden komt te staan. Vraag iets grappigs (‘als je een hond was, wat voor ras was je dan?’), leg een dilemma voor (‘nooit meer produceren of nooit meer draaien?’) of zoek naar diepgang (‘wat heeft je geïnspireerd om dj te worden?’), bijvoorbeeld!
  4. Neem iets mee om te laten signeren! Wees voorbereid en neem een permanent marker of een textielstift mee, afhankelijk van waar je een handtekening op wil. Zo ben je de krabbel van je held niet na een wasbeurt al kwijt! 
  5. Als het moment daar is: blijf ademhalen! Echt, hoe megafantastischgeweldiggaaf je dit moment ook vindt, onthoud dat ook de grootste artiesten ook maar gewoon mensen zijn. Overleef het zo: Adem in, adem uit en lachen naar de camera!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]