Algemene Info

Tickets

Tickets kosten €54,95 per stuk (excl. service kosten), en zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop op deze website.

LET OP! Koop alléén kaarten via de officiële ticketshop op deze website of via Ticketswap. Kaarten gekocht via niet-officiële ticketaanbieders bieden geen garantie voor toegang tot The Flying Dutch.

Wat is de minimum leeftijd voor The Flying Dutch

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch is 18 jaar. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival ook al zijn ze onder begeleiding van een volwassene.

tokens

Tijdens The Flying Dutch maken we gebruik van tokens voor het kopen van eten en drinken. Op het terrein zelf kunnen tokens gekocht worden aan de kassa. Daarnaast bieden we nu de mogelijkheid om tokens vooraf online te bestellen via onze ticketshop, om lange wachtrijen te voorkomen. De tokens kunnen in setjes van 10,5, voor een waarde van € 30,- worden besteld.

Let op: Als je vooraf online tokens bestelt, ontvang je een e-ticket die inwisselbaar is tegen tokens op het event.

Lockers

Natuurlijk zijn er op The Flying Dutch lockers beschikbaar om je waardevolle spullen in op te bergen. Je kunt kiezen voor een normale (1-3 personen) of grote (3-5 personen) locker. Normale lockers zijn tot 31 mei 2017, 23:59 uur te reserveren in onze ticketshop.

Tijdens het event kun je bij de servicedesk zowel grote als normale lockers kopen, zolang de voorraad strekt.

Let op: Indien je vooraf je kluisje reserveert, ontvang je de code voor je locker op vrijdag 2 juni rond 19.00 uur via e-mail. Heb je deze niet ontvangen in je e-mail of ben je deze kwijt? Dan kun je deze op het evenement  op vertoon van je ticket bij de locker desk ophalen.

Eten & Drinken

Op het terrein van The Flying Dutch is drinken en eten overal verkrijgbaar. De barren op het terrein schenken alle bekende dranken en bij verschillende eettentjes kun je allerlei soorten eten kopen. Je betaalt hier met munten. Water is gratis verkrijgbaar bij verschillende (water)vulpunten verspreid over het terrein.

Toiletten

Op The Flying Dutch zullen er genoeg toiletten aanwezig zijn, verspreid over het festivalterrein. Deze zijn gratis te gebruiken.

Mindervaliden

The Flying Dutch is een rolstoelvriendelijk festival. Heb je speciale wensen of vragen stuur dan een mail naar info@theflyingdutch.com

Medicijnen

Op vertoon van doktersverklaring is het mogelijk om medicijnen of speciaal eten of drinken mee te nemen. Dit kan je aangeven bij de security. Je zal dan worden doorverwezen naar de EHBO waar de spullen (medicijnen, eten of drinken) worden bewaard. Wanneer je dit nodig hebt kun je dus terug gaan naar de EHBO om er gebruik van te maken. 

Zero Tolerance

Drugs zijn op The Flying Dutch niet toegestaan. Wij hanteren een Zero Tolerance beleid. Dat betekent dat als je drugs op zak hebt, we je direct overdragen aan de politie.

Professionele camera apparatuur

Het gebruik van professionele camera apparatuur is verboden. GoPro camera’s zijn wel toegestaan, zonder extra onderdelen, zoals mounts en sticks. Selfie sticks zijn niet toegestaan volgens ons veiligheidsbeleid.

DJ – Kluun actie

Kopers die ná 10 mei 2017 tickets kopen voor The Flying Dutch, krijgen het e-book ‘DJ’ van Kluun gratis bij aankoop via www.theflyingdutch.com. Je ontvangt na aankoop een e-mail van Paylogic met daarin een unieke code. Vul deze code en je gegevens in op www.djkluun.nl en ontvang een link waarmee je het boek direct download.

Heb je je tickets al gekocht vóór 10 mei 2017? Dan ontvang jij automatisch van The Flying Dutch per e-mail een unieke code voor 50% korting op de aanschaf van het e-book ‘DJ’ van Kluun.

Retour beleid en wijzigingen

Het is niet mogelijk tickets voor The Flying Dutch te retourneren, of de locatie van je ticket te wijzigen. Door een samenwerking met Ticketswap bieden we je een veilige en eerlijke manier om je The Flying Dutch tickets te (ver)kopen of ruilen. Heb je andere vragen met betrekking tot tickets? Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

Ticketswap

Door een samenwerking met Ticketswap bieden we je een veilige manier om je The Flying Dutch tickets te kopen of verkopen. Via Ticketswap is het veilig en eerlijk (ver)kopen van festival kaarten gewaarborgd. Door middel van de secure swap feature checkt het systeem van Ticketswap via Paylogic of het daadwerkelijk gaat om geldige tickets. Je kunt jouw tickets op Ticketswap plaatsen nadat je ze hebt gepersonaliseerd (personaliseren is mogelijk vanaf 30 januari). Na aankoop zal het oude ticket ongeldig gemaakt worden, en ontvangt de koper een nieuw ticket onder zijn eigen naam.

Earplugs

Wij willen graag dat je oren goed beschermd zijn, en daarom bieden we je de mogelijkheid voor het festival oordopjes te bestellen. De NoNoise oordopjes geven goede weergave van de muziek, waarbij normale communicatie makkelijk mogelijk is en je oren toch goed beschermd zijn.

Klik hier om de speciale The Flying Dutch oordopjes te bestellen.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]