Algemene Info

Tickets

Tickets kosten 54,95 per stuk (excl service kosten), en zijn verkrijgbaar via deze site. De kaartverkoop voor The Flying Dutch start om 27 januari om 10:00 ’s ochtends.

Wat is de minimum leeftijd voor The Flying Dutch

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch is 18 jaar. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival ookal zijn ze onder begeleiding van een volwassene.

Munten

Op The Flying Dutch kan je met munten betalen voor eten en drinken. Meer informatie over de voorverkoop van de munten en prijzen volgt!

Lockers

Natuurlijk zijn er op The Flying Dutch lockers beschikbaar. Meer informatie over de prijs en voorverkoop volgt.

Eten & Drinken

Op het terrein van The Flying Dutch is drinken en eten overal verkrijgbaar. De barren op het terrein schenken alle bekende dranken en bij verschillende eettentjes kun je allerlei soorten eten kopen. Je betaalt hier met munten. Water is gratis verkrijgbaar bij verschillende (water)vulpunten verspreid over het terrein.

Toiletten

Op The Flying Dutch zullen er genoeg toiletten aanwezig zijn, verspreid over het festivalterrein. Deze zijn gratis te gebruiken.

Mindervaliden

The Flying Dutch is een rolstoelvriendelijk festival. Heb je speciale wensen of vragen stuur dan een mail naar info@theflyingdutch.com

Medicijnen

Op vertoon van doktersverklaring is het mogelijk om medicijnen of speciaal eten of drinken mee te nemen. Dit kan je aangeven bij de security. Je zal dan worden doorverwezen naar de EHBO waar de spullen (medicijnen, eten of drinken) worden bewaard. Wanneer je dit nodig hebt kun je dus terug gaan naar de EHBO om er gebruik van te maken. 

Zero Tolerance

Drugs zijn op The Flying Dutch niet toegestaan. Wij hanteren een Zero Tolerance beleid. Dat betekent dat als je drugs op zak hebt, we je direct overdragen aan de politie.

Professionele camera apparatuur

Het gebruik van professionele camera apparatuur is verboden. GoPro camera’s zijn wel toegestaan, zonder extra onderdelen, zoals mounts en sticks. Selfie sticks zijn niet toegestaan volgens ons veiligheidsbeleid.

Retour beleid en wijzigingen

Het is niet mogelijk tickets voor The Flying Dutch te retourneren, of de locatie van je ticket te wijzigen. Door een samenwerking met Ticketswap bieden we je een veilige en eerlijke manier om je The Flying Dutch tickets te (ver)kopen of ruilen. Heb je andere vragen met betrekking tot tickets? Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

Ticketswap

Door een samenwerking met Ticketswap bieden we je een veilige manier om je The Flying Dutch tickets te kopen of verkopen. Via Ticketswap is het veilig en eerlijk (ver)kopen van festival kaarten gewaarborgd. Door middel van de secure swap feature checkt het systeem van Ticketswap via Paylogic of het daadwerkelijk gaat om geldige tickets. Je kunt jouw tickets op Ticketswap plaatsen nadat je ze hebt gepersonaliseerd (personaliseren is mogelijk vanaf 30 januari). Na aankoop zal het oude ticket ongeldig gemaakt worden, en ontvangt de koper een nieuw ticket onder zijn eigen naam.

Earplugs

Wij willen graag dat je oren goed beschermd zijn, en daarom bieden we je de mogelijkheid voor het festival oordopjes te bestellen. De NoNoise oordopjes geven goede weergave van de muziek, waarbij normale communicatie makkelijk mogelijk is en je oren toch goed beschermd zijn.

Klik hier om de speciale The Flying Dutch oordopjes te bestellen.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]