Algemene Info

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop.

 

Personalisatie

Nee. Dit jaar werken we niet met het personaliseren van tickets. Het is dus geen probleem dat je meerdere tickets op één naam hebt staan. 😉

 

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch is 18 jaar. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival ook al zijn ze onder begeleiding van een volwassene. Hier kan helaas geen uitzondering op gemaakt worden.

 

tokens

Tijdens The Flying Dutch werken we met tokens. Je tokens kun je vooraf al gefixt hebben. Voor €30,50 (incl. servicekosten) koop je 10,5 munt. Dit kun je nu al doen in de ticketshop zodat je op 2 juni meteen door kunt lopen naar de bar!

Let op, tokens zijn niet inwisselbaar en alleen geldig op 2 juni 2018. Tokens van voorgaande edities zijn helaas niet meer geldig.

 

Lockers

The Flying Dutch werkt met e-lockers. Je hebt daarom geen sleutel nodig. Vergeet niet een foto of screenshot te maken van de code, zo weet je zeker dat je de code niet vergeet.

Nu al een locker regelen? Dat kan in onze ticketshop. Er passen voor ongeveer 1 tot 3 personen spullen in een locker, kosten zijn €7,50 (incl. servicekosten). Je ontvangt na aankoop gelijk een locker ticket en op vrijdag 1 juni omstreeks 19.00 een email met de code en verdere instructies. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact op met tickets@lockerbox.nl. Op het festival zelf kun je bij de locker balie met behulp van het ticket ook je locker code laten opzoeken.

De algemene voorwaarden van Lockerbox zijn van toepassing op de lockers.

 

Eten & Drinken

Op het terrein van The Flying Dutch is drinken en eten overal verkrijgbaar. De barren op het terrein schenken alle bekende dranken en bij verschillende eettentjes kun je allerlei soorten eten kopen. Water is gratis verkrijgbaar bij de verschillende punten op het terrein. Heb je allergieën, intoleranties of volg je een speciaal dieet om gezondheidsredenen? Dan kun je met een doktersverklaring je eigen eten meenemen. Mocht je toch nog vragen hebben, mail je vraag dan naar: info@theflyingdutch.com.

 

Toiletten

Op The Flying Dutch zijn genoeg toiletten aanwezig, verspreid over het festivalterrein. Deze zijn gratis te gebruiken.

 

Mindervaliden

The Flying Dutch is een rolstoelvriendelijk festival. Heb je speciale wensen of vragen stuur dan een mail naar info@theflyingdutch.com

 

Medicijnen

Op vertoon van doktersverklaring is het mogelijk om medicijnen of speciaal eten of drinken mee te nemen. Dit kan je aangeven bij de security. Je zal dan worden doorverwezen naar de EHBO waar de spullen (medicijnen, eten of drinken) worden bewaard. Wanneer je dit nodig hebt kun je dus terug gaan naar de EHBO om er gebruik van te maken. 

 

Zero Tolerance

Drugs zijn op The Flying Dutch niet toegestaan. Wij hanteren een Zero Tolerance beleid. Dat betekent dat als je drugs op zak hebt, we je direct overdragen aan de politie.

 

Professionele camera apparatuur

Het gebruik van professionele camera apparatuur is verboden. GoPro camera’s zijn wel toegestaan, zonder extra onderdelen, zoals mounts en sticks. Selfie sticks zijn niet toegestaan volgens ons veiligheidsbeleid. Twijfel over de apparatuur die je mee wil nemen? Stuur een bericht naar info@theflyingdutch.com.

 

Retourbeleid en wijzigingen

Het is niet mogelijk tickets voor The Flying Dutch te retourneren, of de locatie van je ticket te wijzigen. Heb je vragen over je ticket(s)? Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]