Algemene Info

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop op deze website.

Wat is de minimum leeftijd voor The Flying Dutch

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch is 18 jaar. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival ook al zijn ze onder begeleiding van een volwassene.

tokens

Meer informatie over tokens en betaalwijzen volgt snel!

Lockers

Natuurlijk zijn er op The Flying Dutch lockers beschikbaar om je waardevolle spullen in op te bergen. Meer informatie over lockers volgt zo snel mogelijk.

Eten & Drinken

Op het terrein van The Flying Dutch is drinken en eten overal verkrijgbaar. De barren op het terrein schenken alle bekende dranken en bij verschillende eettentjes kun je allerlei soorten eten kopen. Water is gratis verkrijgbaar bij de verschillende punten op het terrein.

Toiletten

Op The Flying Dutch zijn genoeg toiletten aanwezig, verspreid over het festivalterrein. Deze zijn gratis te gebruiken.

Mindervaliden

The Flying Dutch is een rolstoelvriendelijk festival. Heb je speciale wensen of vragen stuur dan een mail naar info@theflyingdutch.com

Medicijnen

Op vertoon van doktersverklaring is het mogelijk om medicijnen of speciaal eten of drinken mee te nemen. Dit kan je aangeven bij de security. Je zal dan worden doorverwezen naar de EHBO waar de spullen (medicijnen, eten of drinken) worden bewaard. Wanneer je dit nodig hebt kun je dus terug gaan naar de EHBO om er gebruik van te maken. 

Zero Tolerance

Drugs zijn op The Flying Dutch niet toegestaan. Wij hanteren een Zero Tolerance beleid. Dat betekent dat als je drugs op zak hebt, we je direct overdragen aan de politie.

Professionele camera apparatuur

Het gebruik van professionele camera apparatuur is verboden. GoPro camera’s zijn wel toegestaan, zonder extra onderdelen, zoals mounts en sticks. Selfie sticks zijn niet toegestaan volgens ons veiligheidsbeleid. Twijfel over de apparatuur die je mee wil nemen? Stuur een bericht naar info@theflyingdutch.com.

Retourbeleid en wijzigingen

Het is niet mogelijk tickets voor The Flying Dutch te retourneren, of de locatie van je ticket te wijzigen. Heb je vragen over je ticket(s)? Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

 

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]