Personalisatie

WAAROM MOET IK MIJN TICKETS PERSONALISEREN?

The Flying Dutch heeft eerder al te maken gehad met organisaties en individuen die proberen de tickets voor een veel te hoge prijs door te verkopen. Om dit te voorkomen vragen we jullie om je tickets te personaliseren. Daarbij geeft dit ons de mogelijkheid om belangrijke informatie over The Flying Dutch naar je te versturen

HOE PERSONALISEER IK MIJN TICKET?

Na aankoop van je ticket(s) ontvang je een e-mail met bevestiging van je aankoop. Let op, deze e-mail bevat je tickets nog niet. Om je tickets te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren. Personalisatie is mogelijk vanaf 30 januari. Hierover ontvang je nog een herinneringsmail vanuit Paylogic.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je de bevestigingsmail van Paylogic niet hebt ontvangen, of andere herinneringsmails niet kunt vinden, kun je de volgende stappen volgen om deze te vinden.

  1. Zoek in je inbox naar: ‘Paylogic customer service’
  2. Open de e-mail genaamd: ‘Important! Additional information’
  3. Open deze e-mail, scroll naar beneden en klik op: Click here to check the status of your order’
  4. Klik op: ‘Add additional information’
  5. Nu kun je de tickets personaliseren en ze downloaden

Voor elk ticket moet persoonlijke informatie worden ingevuld, zoals de volledige naam en het e-mailadres van de persoon die naar het event gaat. Let op dat de informatie uniek moet zijn voor elk ticket. Gebruik dus de namen zoals ze ook op de officiële documenten vermeld staan (paspoort/ID-kaart).

Nadat deze informatie ingevuld is, ontvang je de gepersonaliseerde tickets. Als je deze niet hebt ontvangen binnen 24 uur nadat je ze hebt aangevraagd, neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

TOT WANNEER HEB IK DE TIJD OM MIJN TICKETS TE PERSONALISEREN?

Je hoeft je tickets niet direct te personaliseren. Je hebt tot 25 uur voor de start van The Flying Dutch. Dus tot 2 juni 11:00.

IK BEN VERGETEN OM MIJN TICKETS TE PERSONALISEREN, WAT NU?

Wij sturen je een week voor het evenement per mail nog een herinnering. Als voor 2 juni 11:00 toch je tickets nog niet hebt gepersonaliseerd, neemt Paylogic contact met je op.

Kan ik de naam op mijn ticket nog veranderen?

Heb je jouw tickets al gepersonaliseerd maar wil je de naam nog aanpassen? Dit kan via de name change module bij Paylogic. Klik hier om de naam op een ticket aan te passen (€5 servicekosten per ticket).

MOET IK GELDIGE LEGITIMATIE MEENEMEN NAAR HET EVENEMENT?

Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Let op, een kopie van je paspoort of identiteitskaart geldt niet als een geldige vorm van legitimatie. Als er een andere naam op je ticket staat, kan je de toegang tot het festival worden ontzegd. Het ticket wordt dan niet vergoed.

Heb je andere vragen met betrekking tot de tickets? Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]