Reis Informatie

PARKEREN EN PARKEERKAARTEN

Alle locaties van The Flying Dutch zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Kom je toch met de auto? Lees dan hieronder verder voor de parkeer opties per stad en koop nu alvast je officiële TFD parkeerkaart zodat je zeker weet dat je een parkeerplaats hebt.

Amsterdam

Bezoekers van The Flying Dutch Amsterdam kunnen via deze website parkeerkaarten kopen voor RAI Amsterdam. Vanaf daar kun je op vertoon van je TFD parkeer ticket de pendelbus (heen en terug) tussen RAI Amsterdam en het Olympisch Stadion gebruiken.

Koop hier een parkeerkaart voor TFD Amsterdam!

Rotterdam

Bezoekers van The Flying Dutch Rotterdam kunnen via deze website parkeerkaarten kopen voor parkeerterrein “De Kuip”. Vanaf daar kun je op vertoon van je TFD parkeer ticket de pendelbus (heen en weer) tussen De Kuip en AHOY Rotterdam gebruiken.

Koop hier een parkeerkaart voor TFD Rotterdam! 

Eindhoven

Bezoekers van The Flying Dutch Eindhoven kunnen via deze website parkeerkaarten kopen voor het parkeerterrein naast het festival terrein op het E3 Strand in Eersel. Vanaf daar kun je lopend naar het festival terrein.

Koop hier een parkeerkaart voor TFD Eindhoven!

pendelbussen (eindhoven cs – eersel e3-strand)

Vanaf NS-station Eindhoven CS vertrekken de eerste pendelbussen om 10.00 uur naar het evenemententerrein. Deze blijven gedurende het hele evenement rijden. Ze rijden ongeveer om de 20 minuten (afhankelijk van de drukte bij de pendelbussen). De laatste pendelbus vertrekt om 00.00 uur bij het festivalterrein. Koop hier je ticket voor de pendelbus (Eindhoven).

Met je eigen Bus naar the Flying Dutch!

Via Event Travel is het mogelijk een eigen (party) busreis naar The Flying Dutch te organiseren. Zo begint jouw The Flying Dutch meteen goed. Ben je met een grote groep vrienden, regel dan je eigen (party)bus. Dat kan! Te weinig mensen in je omgeving om de bus helemaal vol te krijgen? Geen probleem, Event Travel vult de bus verder. Dat betekent geen zorgen, geen risico: the fun part is yours!

Je stapt bij jou in de buurt op, en niemand hoeft de BOB te zijn! Bovendien is de reis comfortabel, gezellig, en goedkoper dan de meeste vervoersmiddelen.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden per locatie:

Amsterdam       –        Eindhoven     –        Rotterdam

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]