Op 3 juni vieren we feest. Logisch, want dan reizen onze dj-helden weer terug naar hun thuisland voor The Flying Dutch. Schrijver Kluun viert al eerder een feestje. Waarom? Omdat hij maar liefst 2,5 miljoen boeken heeft verkocht. Besef even hoeveel dat is! Er zijn as we speak evenveel boeken van Kluun als actieve Twitter gebruikers in Nederland!

In ieder geval een goede reden voor een feestje: en wie feest viert, deelt uit. Aan jou!

Actie

Wij hebben een mooie actie voor jullie. Als je nu een kaartje koopt voor The Flying Dutch, dan krijg je daar een gratis een download bij voor het E-book ‘DJ’! Heb je al een kaartje? Dan ontvang je van ons per mail een unieke code waarmee je 50% korting krijgt op het E-book! Wie weet kom je Kluun dan ook nog tegen tijdens The Flying Dutch. 😉

Koop kaartje inclusief boek
.

DJ

Het laatste Kluun boek ‘DJ’ beschrijft op een fictieve wijze de levens van onze Nederlandse wereldsterren. Hoewel het boek fictief is, zijn de situaties levensecht. Wij hebben het boek met plezier gelezen! Want zeg eens eerlijk, wie wil nou niet weten wat onze dj-helden allemaal uitspoken op tour? Is het echt zo rock ’n roll als we denken?

Laat Kluun je meenemen in een wereld vol luxe en uitzonderlijke situaties waar onze helden tegenaan lopen. Hoe de dj-wereld echt in elkaar zit, dat weten natuurlijk alleen de Afrojack’s en de Don Diablo’s van deze wereld, maar we fantaseren maar al te graag over de wilde verhalen. En Kluun ook.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]