alvast in de stemming komen?

Het is bijna zover! Met nog minder dan twee weken op de teller, is het hoog tijd om in de muzikale stemming te komen. Zet je speakers op volume 20 (sorry buren!), de bass op volle bak en schenk alvast iets in om je klaar te maken voor #TFD2018!

Afrojack

Afrojack is van alle markten thuis; van Dirty Dutch en dikke knallers tot de fijne radiohits die we allemaal mee kunnen neuriën. Van die laatste categorie is dit er absoluut eentje. Als jullie de tekst instuderen, kunnen we het massaal meezingen op 2 juni!

Armin van Buuren

Zijn jullie klaar om te springen? Bereid je maar voor om een uur lang mee te dansen en schreeuwen met de muziek van Armin van Buuren! Want laten we eerlijk zijn, van zijn allereerste hit tot aan de meest recente; we kennen ze allemaal.

Don Diablo

Als je kunt shuffelen, is de set van Don hét moment om je skills te laten zien! Ga maar los met die voetjes, want zoals altijd heeft Don weer een aantal lekkere future house nummertjes voor je klaar – zo ook een van zijn nieuwste: ‘Give Me Love’ met Calum Scott.

fedde le grand

Fedde gets funky! Met voorgaande tracks als ‘Bump ‘n Shake’ en ‘Monsta’ is het inmiddels duidelijk dat Fedde het pad van de funky muziek is ingeslagen. Perfect dus om een dansje op te wagen! Oefen dus maar alvast jouw Flexe moves met deze track:

lucas & steve

They did it again! Met hun catchy sound, hun herkenbare upbeat tempo en een energie waar je ‘u’ tegen zegt, zorgen deze boys uit het zuiden ervoor dat iedereen gaat springen – ook achterin! 

r3hab

R3HAB timmert kneiterhard aan de weg in het buitenland, maar 2 juni komt hij gewoon lekker in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam draaien. Deze zwoele vocals van Conor Maynard zorgen direct voor een zomerse vibe!

sunnery james & ryan marciano

Uitgeroepen tot Dancesmash bij Radio 538 en wat ons betreft de zomerhit van 2018: de nieuwste track van dit energieke duo is lekkerrrrr. Van mega stage tot hipste club, Sunnery James & Ryan Marciano zorgen ervoor je altijd uit je plaat gaat. We garanderen dat je geen seconde stil kunt staan tijdens hun set! 

Tiësto

Waar zou de Nederlandse dance zijn zonder Tiësto? Gelukkig hebben we hem er gewoon weer bij op #TFD2018! Drankje in je hand, vrienden om je heen, Tiësto achter de decks en samen dansen in de confettiregen op deze groovy plaat!

w&w

W&W of wie is wie? Het maakt niet uit, want feest is het sowieso met deze twee. Dat ze van een goed potje springen houden, dat wisten we natuurlijk al. Maar met dit nummer gaan de voetjes zeker van de vloer. Handjes omhoog en dan een Long Way Down! 

Brennan Heart

Stond ie net nog op EDC Las Vegas, tijdens #TFD2018 brengt Brennan Heart een ode aan de Nederlandse Hardstyle. Hoewel hij daar een muziek geschiedenis gaat doceren zoals je nog nooit hebt meegemaakt, kon een van zijn nieuwere tracks niet in deze lijst ontbreken.

TFD MixMash

Tijdens de TFD MixMash zie jij Jebroer en zijn buddies op het podium. Een uitstapje van een half uur waar je Jebroer’s gouden combinatie van hardstyle-rap het podium krijgt. Op welke track ga jij het hardst? 

Naast Jebroer, kun je in de MixMash ook Bizzey en Lil’ Kleine treffen. Zij hebben samen met Hardwell, een van de TFD-helden van vorig jaar, een nummer geproduceerd: ‘Ze Willen Mee’. Wie neem jij mee naar TFD?

Onze spotify playlist

We want more! We want more! Dat kan. Volg onze Spotify-lijst om in de stemming te blijven!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]