LINE UP THE LINE-UP!

Heet uit de oven, vers van de pers; de dag die je wist dat zou komen is hier! Het stond natuurlijk al onderstreept in je agenda, maar nu mogen we het echt met jullie delen: de line-up voor The Flying Dutch 2018 is eindelijk compleet! Nou ja, compleet… Soort van!

MORE = MORE

Bij The Flying Dutch houden we nu eenmaal wel van een verrassing her en der, dus die houd je nog even van ons tegoed. Maar met de line-up release van vandaag zijn wel alle dj’s bekend die dit jaar de drie TFD thuishavens onveilig gaan maken. Er waren al vijf dj’s eerder waren aangekondigd, en met de vijf nieuwe namen hebben we tien feestbeesten aan boord die het rood/wit/blauwe podium onveilig gaan maken!

Dat zijn dus: Afrojack, Armin van Buuren, Brennan Heart, Don Diablo, Fedde Le Grand, Jebroer & friends, Lucas & Steve, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en W&W.

Dvdnd

Dit jaar valt The Flying Dutch bovendien samen met de allereerste Dag Van De Nederlandse Dance, dus er valt genoeg te vieren! #DVDND is een spiksplinternieuwe nationale dag waarop we met het hele land de Nederlandse dance vieren. Met initiatieven op scholen, extra aandacht voor ons favoriete exportproduct en erkenning voor de scene; de Dag Van De Nederlandse Dance is de kers op de (niet-Aoki-slagroom)taart.

Zoals Afrojack al zei; TFD was natuurlijk allang de Dag van de Nederlandse Dance!

Met deze line-up aan het roer van ons vliegend schip, gaat het dak so-wie-so de lucht in op 2 juni.

De koers is uitgezet; varen jullie mee naar TFD?

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]