Al meer dan 20 jaar een icoon

De carrière van Armin van Buuren is niet zomaar in een paar alinea’s op te schrijven. Meer dan 20 jaar geleden leerde de wereld de jonge Armin van Buuren voor het eerst kennen. Nu, ruim 20 jaar later zijn er verschillende grote successen op zijn cv bijgekomen.

Nummer 1 Dj van de wereld

Van 2008 t/m 2010 werd van Buuren door het Britse blad DJ Mag uitgeroepen tot nummer 1 dj van de wereld. Het was voor het eerst dat een artiest vier keer op rij deze titel ontving. Sinds 2004 heeft van Buuren altijd een plek in de top 4 gehad. Ook dit is een record.

Een volle arena

In 2017 behaalde van Buuren opnieuw een mijlpaal in zijn imposante loopbaan. Om te vieren dat hij al ruim 20 jaar succesvol actief is in de elektronische muziek, werden er twee concerten in de Amsterdam ArenA gegeven met hoogtepunten van de afgelopen jaren. Beide avonden waren uitverkocht en de show kreeg overal lovende recensies.

Terugkeer naar The flying dutch!

Deze editie van The Flying Dutch is van Buuren er weer bij en daar zijn we trots op. Zijn shows blijven mateloos populair, dus dat belooft wat!

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]