MC ROND DE WERELD

Bizzey kennen we allemaal uit de formatie Yellow Claw waarmee hij de gehele wereld over toerde. Hij zette clubs en festivals op stelten met zijn aanstekelijke energie op het podium. We kennen hem dus al van de hits ‘Krokobil’, ‘Shotgun’ en ‘Till It Hurts’. Ook The Flying Dutch is geen onbekend terrein voor Bizzey, die in 2015 al langs de drie steden vloog in de TFD helikopter!

In 2016 maakte Bizzey bekend dat het toeren te intensief voor hem was en stapte hij uit de formatie. Gelukkig bleek dit niet het einde van zijn carrière in de muziek voor de Amersfoortse rapper, die eigenlijk Leo Roelandschap heet. Stilzitten blijkt namelijk niets te zijn voor Bizzey, die direct verder ging met het maken van eigen muziek!

RIDING SOLO

Dat hij ook solo succesvol kan zijn, bewijst Bizzey zeker. Na zijn vertrek bij Yellow Claw, dook hij terug de studio in met al het nieuwe talent dat Nederland voort had gebracht in de tijd dat hij ‘on tour’ was. Het resultaat: het album ‘November’ dat in 2017 uitkwam. We horen samenwerkingen met Kraantje Pappie, Jonna Fraser, Jayh en Mr. Polska en gaan van creatieve teksten naar dansbare beats.

Bizzey op social media

Bizzey meemaken? Kom op 2 juni naar The Flying Dutch en volg hem op social media!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]