EEN WARE LEGENDE

Hij is een ware legende in de (hard) dance industry, die tijdens The Flying Dutch in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam een ode aan de Nederlandse hardstyle komt brengen. Fabian Bohn, beter bekend als Brennan Heart, komt oorspronkelijk uit Tilburg. Op 14-jarige leeftijd groeide zijn passie voor elektronische muziek. Hij leerde al gauw alles rondom het produceren van muziek. Op 18-jarige leeftijd werden zijn producing-skills opgemerkt door EMI Music, waar hij een contract aangeboden kreeg. Hier zette hij zijn eerste stap in de muziekbusiness en werd hij een fulltime producer.

EXPERIMENTEREN MET TECHNO

Brennan Heart experimenteerde met verschillende stijlen zoals techno, hardtrance en techtrance. Veel van deze producties in andere stijlen zijn gereleased onder pseudoniemen zoals ‘Blademasterz’, ‘Unknown Analoq’, ‘Superwave’, ‘Bassdriver, ‘Orion’s Voice’, ‘Misdome Project’, ‘Shoplifter’ en ‘Meredith’.

HARDSTYLE PIONIER MET HARMONIEUZE MELODIEËN

Brennan Heart is een pionier in de hardstyle scene en zette de standaard in het genre met zijn harmonieuze melodieën en pakkende vocals, die je bijvoorbeeld goed terug hoort in ‘Just as Easy’ en ‘Lose my Mind’.

In 2011 kwam Brennan Heart als een van de weinige hardstyle artiesten de DJ Mag Top 100 binnen. Ook afgelopen jaar stond hij er weer tussen op #59, als één van de zeven artiesten die de hardere stijlen vertegenwoordigen.

RECORD LABEL

In 2006 richtte hij zijn eigen label op, M!D!FY, onder de vleugel van Scantraxx. Dit deed hij samen met een andere hardstyle legende, The Prophet. In 2012 richtte Fabian nog een eigen label op, genaamd ‘Brennan Heart Music’. Een jaar later werd dit hernoemd naar ‘WE R Music’, waar ook jonge, talentvolle hardstyle producers de kans krijgen om platen uit te brengen.

MEEST RECENTE TRACK

Ook in 2018 blijft Brennan Heart lekker bezig en dropt hij deze knalplaat:

Brennan Heart op social media

Meer van deze hardstyle legende? Check Brennan Heart op zijn eigen socials:

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]