“The Flying Dutch is de Champions League onder de Nederlandse festivals en ik ben dan ook ontzettend trots dat ik tussen onze dancehelden sta.”

Steven Baan, beter bekend als Estiva, begon zijn carrière in 2006 en is sindsdien niet onopgemerkt gebleven. Support kwam al snel van niemand minder dan onze eigen grootheden Tiësto en Armin van Buuren.

MUZIKALE MIX

Zijn muziek is een unieke mix van groovy techno en melodieuze progressive waarmee hij clubs en festivals over de gehele wereld in beweging krijgt. In zowel 2016 als 2017 was Estiva een van de resident dj’s in Marquee Dayclub & Nightclub in Las Vegas, waarnaast hij gelukkig ook nog tijd had om zijn gezicht te laten zien in Hï op Ibiza tijdens de vaste avonden van Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano.

NEWBEE

Eerst tourt hij nog door Azië, maar op 2 juni maakt Estiva zijn debuut op The Flying Dutch. Benieuwd hoe dat gaat klinken? – Beluister hier zijn laatste release:

trots!

Estiva erg trots dat hij The Flying Dutch in Rotterdam mag openen. “The Flying Dutch is de Champions League onder de Nederlandse festivals en ik ben dan ook ontzettend trots dat ik tussen onze dancehelden sta. Het is voor mij extra bijzonder omdat familie en vrienden erbij zullen zijn. Als ze tussen het publiek staan worden ze eigenlijk gewoon onderdeel van mijn passie, hoe vet!? Ik kan niet wachten om op de Dag van de Nederlandse Dance mijn sound in mijn vertrouwde omgeving uit de speakers te laten knallen!”

Wij zijn ervan overtuigd dat Estiva alles in huis heeft om het publiek helemaal los te laten gaan! Ben jij er 2 juni ook bij? Tickets zijn nu nog verkrijgbaar via onze webshop.

Estiva on social media

Meer te weten komen over Estiva? Check zijn socials!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]