Hij was erbij op de eerste editie van The Flying Dutch in 2015 en ook dit jaar zal de uit Tilburg afkomstige Fedde Le Grand weer zijn opwachting maken in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Wie? Fedde!

Put your hands up for fedde

We kennen Fedde Le Grand natuurlijk van zijn monsterhit ‘Put Your Hands Up 4 Detroit’. Zijn groovy muziek kenmerkt zich door ritmische beats die het elektronische muzieklandschap al jaar en dag beïnvloeden. Deze Nederlandse held maakte remixes voor de groten der aarde, van Madonna en Shakira tot Rihanna, Mariah Carey en last but not least, van zijn grootste bron van inspiratie; Michael Jackson. Need we say more?

GRAND

Hij verkocht in 2015 niet 1, niet 2, maar 6! keer het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam uit. Hoe hij dat flikte? Door het theater om te toveren tot een ware dance-arena en een show neer te zetten met dansers, ballerina’s en de Nachtwacht die tot leven kwam! Kers op de taart; in 2016 deed hij het nog eens dunnetjes over in een ramvolle Ziggo Dome.

BUMP OR SHAKE

Onlangs bracht Fedde Le Grand de super funky track ‘Bump ‘n Shake’ uit op zijn eigen label Darklight Recordings. Begin dus vast met oefenen, want wie weet zien we jou straks terug in de aftermovie terwijl je ‘Bumpt’ of ‘Shaket’

FEDDE LE GRAND OP SOCIAL MEDIA

Krijg je geen genoeg van Fedde Le Grand? Volg hem hier!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]