Het voelt een beetje als een thuiswedstrijd. Ik kom namelijk uit de regio Eindhoven. Ik had sowieso voor Eersel gekozen!”

Nieuw in de scene is de uit Veldhoven afkomstige Ferreck Dawn zeker niet. Al meer dan 15 jaar zit hij in het vak als producer en dj. Zijn muziek komt onder andere uit op Spinnin’ Deep, Toolroom en Relief en wordt gesupport door artiesten uit binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld door Steve Angello, Oliver Heldens en natuurlijk Neerlands trots; Tiësto.

FROM DEEP TILL DAWN

Aantrekkelijke tech-house, zo omschrijven we de muziek die uit de speakers komt terwijl Freek Coppens aka Ferreck Dawn achter de knoppen staat. Zijn muziek is sexy en doet ons verlangen naar de zomer! Begin maar vast met dansen op zijn maandelijkse podcast:

 

ONE TO WATCH

Afgelopen jaar was hij te bewonderen op Tomorrowland en AMF, en dit jaar hebben we hem weten te strikken voor zijn debuut op The Flying Dutch. Welkom Ferreck!

Nog geen ticket voor The Flying Dutch? Koop dan snel je ticket via onze webshop, zodat je deze zwoele zomerbeats van Ferreck Dawn niet hoeft te missen!

Ferreck Dawn op social media

Meer van Ferreck Dawn zien? Volg hem op zijn socials!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]