VEROVERING

Het kan je niet ontgaan zijn, het overgrote deel van Nederland is fan van Jorik Scholten ofwel Lil’ Kleine. Na zijn ontdekking door Lange Frans, toen Jorik pas 12 jaar oud was, en het scoren van een dikke nummer 1-hit met ‘Drank & Drugs’, verovert de Amsterdamse rapper met topsnelheid het land, — en alles daarbuiten. Sinds 2015 heeft Lil’ Kleine maar liefst 11 Top-40 noteringen weten te behalen en werd ‘Drank & Drugs’ zelfs vertaald in het Duits, Engels en Zweeds!

CARRIERETIJGER

Sinds zijn grote doorbraak in 2015, bracht de jonge artiest twee albums uit die bij elkaar opgeteld honderden miljoenen streams opgeleverd hebben. Zijn shows zijn steevast uitverkocht en afgelopen jaar ontving hij eerst de MTV EMA voor Best Dutch Act, waarna hij ook nog eens als eerste Nederlandse artiest ooit beloond met een MTV EMA voor Best Worldwide Act. Onlangs werd bekend dat de 23-jarige Amsterdammer de nieuwe coach is in talentenjacht ‘The Voice of Holland’.

HOP HOP HOP

Vorig jaar gaf hij al een surprise acte de présence tijdens de set van Hardwell, dit jaar zal hij samen met Jebroer en Bizzey zijn vocale kunsten vertonen. Op zijn laatste release met Mr. Polska ‘Hop Hop Hop’ je zo richting The Flying Dutch om Lil’ Kleine live te zien op 2 juni!

Check Lil’ Kleine op social media

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]