Niets is te gek voor de in Breda (wat zit er toch in dat Noord-Brabantse water?!) geboren Nederlands-Marokkaanse globetrotter R3hab. Hij gaat van club naar festival en geeft het publiek waar het om vraagt — beats om je vingers bij af te likken. Uit zijn studio komt een continue stroom van nieuwe muziek die zijn weg vindt naar de miljoenen trouwe fans die de dj supporten.

IN DE MIX

In de herfst van 2017 dropte hij zijn debuutalbum TROUBLE, waarmee hij zijn veelzijdigheid als producer nogmaals benadrukt.

Naast een berg eigen muziek, is Fadil el Ghoul aka R3hab ook dé man om naartoe te gaan voor een spot-on remix. Hij maakte al nieuwe versies van tracks van Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Bruno Mars en The Chainsmokers. Een lijstje waar we ‘U’ tegen zeggen!

ASIAN TAKE-OVER

Niet alleen in de studio is R3hab ‘on fire’, ook on stage geeft hij telkens weer een ware performance weg. Mede hierdoor zorgt hij ervoor dat hij voet aan de grond houdt in de Europese en Amerikaanse markt, terwijl hij ondertussen zijn plek veroverd in de sterk groeiende Aziatische markt.

R2HAB OP SOCIAL MEDIA:

Klaar voor meer R3hab? Volg hem hier!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]