The Flying Dutch, 2 juni 2018
Amsterdam The Flying Dutch Park 02-06-2018 12:00 -

The Flying Dutch – Amsterdam 2018

Amsterdam

Mokum! Oftewel, Amsterdam. Onze hoofdstad en middelpunt van creatief Nederland. Winter, lente, zomer of herfst – er is altijd wat te doen in Amsterdam.

Locatie

Dit jaar wordt The Flying Dutch Amsterdam gevierd in The Flying Dutch Park. Een gloednieuw festivalterrein aan de rand van Amsterdam. Veel groen, genoeg parkeergelegenheid en een top-verbinding met het openbaar vervoer en pendelbussen. Voor het eerst gaat Amsterdam de outdoor festivalbeleving krijgen die het verdient!

Adres

Het adres van The Flying Dutch Amsterdam is:
Wethouder van Essenweg
1046 AV Amsterdam

Bereikbaarheid & Parkeren

Het festivalterrein is goed bereikbaar met het ov, de auto, fiets of taxi. Meer info over het parkeren en parkeerkaarten volgt snel.

 

Dresscode

Er is geen verplichte dresscode, maar het zou natuurlijk leuk zijn als je in het rood komt! Samen met Eindhoven (wit) en Rotterdam (blauw) vormen we dan de kleuren van de Nederlandse vlag. Samen zijn wij Nederland! #CelebrateDutchDance

 

Line-up

De line-up is bekend! Dit jaar zullen Afrojack, Armin van Buuren, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto, W&W, Jebroer en Brennan Heart in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam optreden. Meer informatie over de timetable volgt.

 

tokens

Tijdens The Flying Dutch werken we met tokens. Je tokens kun je vooraf al gefixt hebben. Voor €30,50 (incl. servicekosten) koop je 10,5 munt. Dit kun je nu al doen in de ticketshop zodat je op 2 juni meteen door kunt lopen naar de bar!

Let op, tokens zijn niet inwisselbaar en alleen geldig op 2 juni 2018. Tokens van voorgaande edities zijn helaas niet meer geldig.

 

lockers

The Flying Dutch werkt met e-lockers. Je hebt daarom geen sleutel nodig. Vergeet niet een foto of screenshot te maken van de code, zo weet je zeker dat je de code niet vergeet.

Nu al een locker regelen? Dat kan in onze ticketshop. Er passen voor ongeveer 1 tot 3 personen spullen in een locker, kosten zijn €7,50 (incl. servicekosten). Je ontvangt na aankoop gelijk een locker ticket en op vrijdag 1 juni omstreeks 19.00 een email met de code en verdere instructies. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact op met tickets@lockerbox.nl. Op het festival zelf kun je bij de locker balie met behulp van het ticket ook je locker code laten opzoeken.

De algemene voorwaarden van Lockerbox zijn van toepassing op de lockers.

 

Overige informatie

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]