Curaçao Mambo Beach Boulevard 25-10-2018

The Flying Dutch – Curaçao 2018

CURAÇAO

We weten dat jullie het eigenlijk niet zijn, maar toch gaan we het vragen: zijn jullie klaar voor een VIERDE LOCATIE van The Flying Dutch? Deze herfstvakantie wordt #TFD2018 namelijk voor de allereerste keer #TFDCuracao!

Bon bini, Curaçao! Ja, dat lees je goed, het is tijd voor een nieuw avontuur! Op 25 oktober komt The Flying Dutch naar het meest trankilo tropisch eiland dat we kennen: Curaçao. Met de eerste namen van de line-up zorgen wij al voor een echte TFD vibe: Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve, en Jeon vliegen namelijk mee naar #TFDCuracao!

Ben jij klaar voor het meest tropische feest van de herfstvakantie; het grootste dancefestival van het Caribisch gebied? Vlieg mee naar The Flying Dutch Curaçao! Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je erbij bent, je meest spange planga uit de kast halen en je dansbenen vast onder de zonnebank leggen ter voorbereiding.

LOCATIE

Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven vliegen we naar onze vierde bestemming. Een cocktail in de hand, zon op je bol, zicht op de Caribische Zee en niemand minder dan Hollandse helden Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve, en Jeon op het podium; dit wil je niet missen!

We strijken neer op het bekendste strand van het eiland: Mambo Beach. Met zicht op de Caribische Zee kun je bij Mambo Beach uit je zonnige bol gaan met de #TFDCuracao dj’s!

LINE-UP & TIJDEN

Wat is The Flying Dutch zonder de Hollandse dj-helden? Natuurlijk vliegen die mee naar #TFDCuracao! De eerste namen zijn al bekend: Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve en Jeon brengen hun dikste beats en meest zomerse vibes mee naar Curaçao. Daarnaast is local hero dj Menasa ook toegevoegd aan de line-up. Samen met hen nemen we Mambo Beach over op 25 oktober van 18:00 – 01:00 uur. De timetable volgt nog.

ADRES

Mambo Beach
Willemstad, Curaçao.

TICKET INFO

De lokale webshop vind je hier. Reguliere kaartverkoop is van start. Voor VIP en Travel Pakketten kun je contact opnemen met info@theflyingdutchcuracao.com.

Op Curaçao zelf kun je op meerdere plekken kaartjes voor #TFDCuracao kopen, namelijk bij;

  • Bottles
  • Miles Jazz Café
  • 24 uur uit de muur
  • Bruna
  • Mensings Caminada
  • Madero Lifestyle Store

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch Curaçao is 18 jaar. Bezoekers van 16 t/m 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen met betrekking tot The Flying Dutch Curaçao? Stuur dan een mailtje naar: info@theflyingdutchcuracao.com

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]