Curaçao Mambo Beach Boulevard 25-10-2018

The Flying Dutch – Curaçao 2018

CURAÇAO

Afgelopen herfstvakantie werd een vierde stad toegevoegd aan het rijtje en niet zo maar een stad. In oktober 2018 vond voor de allereerste keer #TFDCuracao plaats!

Bon bini, Curaçao! Ja, dat lees je goed, het was tijd voor een nieuw avontuur! Op 25 oktober kwam The Flying Dutch naar het meest trankilo tropisch eiland dat we kennen: Curaçao. Met de eerste namen van de line-up zorgden wij al voor een echte #TFD vibe: Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve, en Jeon vlogen namelijk mee naar #TFDCuracao!

LOCATIE

Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven vlogen we naar onze vierde bestemming. Een cocktail in de hand, zon op je bol, zicht op de Caribische Zee en niemand minder dan Hollandse helden Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve, en Jeon op het podium; het was fantastisch!

We streken neer op het bekendste strand van het eiland: Mambo Beach. Met zicht op de Caribische Zee kon je bij Mambo Beach uit je zonnige bol gaan met de #TFDCuracao dj’s!

LINE-UP & TIJDEN

Wat is The Flying Dutch zonder de Hollandse dj-helden? Natuurlijk vlogen die mee naar #TFDCuracao! Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve en Jeon brachten hun dikste beats en meest zomerse vibes mee naar Curaçao. Daarnaast was local hero dj Menasa ook toegevoegd aan de line-up. Samen met hen namen we Mambo Beach over op 25 oktober 2018.

ADRES

Mambo Beach
Willemstad, Curaçao.

TICKET INFO

Op dit moment zijn er geen tickets verkrijgbaar. Reguliere kaartverkoop wordt altijd via dit kanaal verkocht. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met: info@theflyingdutchcuracao.com.

MINIMUM LEEFTIJD

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch Curaçao is 18 jaar. Bezoekers van 16 t/m 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

VRAGEN?

Heb jij nog vragen met betrekking tot The Flying Dutch Curaçao? Stuur dan een mailtje naar: info@theflyingdutchcuracao.com

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]