The Flying Dutch Eindhoven Eersel E3 Strand Festival
Eindhoven E3 Strand Eersel 03-06-2017 12:00 - 23:00

The Flying Dutch – Eindhoven 2017

Dan denk ik aan Brabant want daar brandt nog licht…”

Eindhooove! Oftewel Eindhoven. Middelpunt van design en technologie. Thuisbasis van PSV en Philips, en centrum van Brabantse gezelligheid. En dat niet alleen, brabant is ook waar een kleine Hardwell voor het eerst achter een piano zat, en uitgroeide tot één van de grootste DJ’s van de wereld.

LOCATIE DETAILS

E3 Strand Eersel

E3 Strand Eersel zal op 3 juni 2017 de plek worden voor The Flying Dutch. Vanaf 12:00 tot 23:00 gaan we samen de derde editie van The Flying Dutch hier onvergetelijk maken. Het strand is vaker gastheer voor bijzondere evenementen waarbij Nederlanders elkaar ontmoeten in passie voor muziek, sport en cultuur. Het witte zand waar jij straks met je voeten in zal staan kleurt perfect bij je witte outfit, in het witte decor van The Flying Dutch. We gaan samen hier de Nederlandse zon hoe dan ook doen schijnen.

TICKET INFO

Tickets kosten 54,95 per stuk (excl. service kosten), en zijn verkrijgbaar via onze website (hier). Let op: Dit is de enige plek waar je officiële tickets voor The Flying Dutch kunt kopen!

LEEFTIJD

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch is 18 jaar. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival ook al zijn ze onder begeleiding van een volwassene.

VRAGEN?

Heb jij vragen over The Flying Dutch? Stuur ons dan een berichtje of email!

Whatsapp: +31613863630 (tijdens kantoor uren✅)

Mail: info@theflyingdutch.com

Meer:

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]