The Flying Dutch Eindhoven Eersel E3 Strand Festival
Eindhoven E3 Strand Eersel 02-06-2018 12:00 - 13:00

The Flying Dutch – Eindhoven 2018

Eindhoven

Eindhove de gekste! Oftewel Eindhoven. Middelpunt van design en technologie. Thuisbasis van PSV en Philips, en centrum van Brabantse gezelligheid. En dat niet alleen, een paar van onze grootste dj’s komen uit Brabant! Wist jij bijvoorbeeld dat Brennan Heart oorspronkelijk uit Tilburg komt? En wat dacht je van de talenten die uit Breda komen, zoals W&W en Tiësto? 😉

Locatie

The Flying Dutch Eindhoven wordt georganiseerd op het E3-Strand in Eersel. Het strand is vaker gastheer voor bijzondere evenementen waarbij Nederlanders elkaar ontmoeten in passie voor muziek, sport en cultuur. Het witte zand kleurt perfect bij je witte outfit en het witte decor van The Flying Dutch.

Adres

Het adres van The Flying Dutch Eindhoven is:
Buivensedreef 10
5521 RN Eersel

Bereikbaarheid & Parkeren

Het festivalterrein is goed bereikbaar met het ov, de auto, fiets of taxi. Meer info over het parkeren en parkeerkaarten volgt snel.

Dresscode

Er is geen verplichte dresscode, maar het zou natuurlijk leuk zijn als je in het wit komt! Samen met Amsterdam (rood) en Rotterdam (blauw) vormen we dan de kleuren van de Nederlandse vlag. Samen zijn wij Nederland! #CelebrateDutchDance

Line-up

De line-up is bekend! Dit jaar zullen Afrojack, Armin van Buuren, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto, W&W, Jebroer en Brennan Heart in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam optreden. Meer informatie over de timetable volgt.

tokens

Tijdens The Flying Dutch werken we met tokens. Je tokens kun je vooraf al gefixt hebben. Voor €30,50 (incl. servicekosten) koop je 10,5 munt. Dit kun je nu al doen in de ticketshop zodat je op 2 juni meteen door kunt lopen naar de bar!

Let op, tokens zijn niet inwisselbaar en alleen geldig op 2 juni 2018. Tokens van voorgaande edities zijn helaas niet meer geldig.

lockers

The Flying Dutch werkt met e-lockers. Je hebt daarom geen sleutel nodig. Vergeet niet een foto of screenshot te maken van de code, zo weet je zeker dat je de code niet vergeet.

Nu al een locker regelen? Dat kan in onze ticketshop. Er passen voor ongeveer 1 tot 3 personen spullen in een locker, kosten zijn €7,50 (incl. servicekosten). Je ontvangt na aankoop gelijk een locker ticket en op vrijdag 1 juni omstreeks 19.00 een email met de code en verdere instructies. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact op met tickets@lockerbox.nl. Op het festival zelf kun je bij de locker balie met behulp van het ticket ook je locker code laten opzoeken.

De algemene voorwaarden van Lockerbox zijn van toepassing op de lockers.

Meer:

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]