The Flying Dutch Rotterdam Ahoy Buiten Festival
Rotterdam Ahoy Buiten 03-06-2017 12:00 - 23:00

The Flying Dutch – Rotterdam 2017

DE MOOISTE ROTSTAD DIE ER IS…

Roffa! Oftewel Rotterdam. De havenstad van Nederland. De stad van doeners, recht voor zijn raap praters en genomineerd als één van de beste festivalsteden van de wereld. Ook is Rotterdam geboortegrond voor een paar van de grootste Nederlandse DJ’s. Zoals Afrojack vorig jaar riep op The Flying Dutch: “Mijn naam is Nick van de Wall, ik kom uit Spijkenisse en Rotterdam is mijn thuis!”

LOCATIE DETAILS

Rotterdam Ahoy, Buiten Terrein

Als Rotterdam de beste Festivalstad is, dan is Rotterdam Ahoy het middelpunt van de entertainment. In Rotterdam Ahoy vinden vaak o.a. concerten en sportevenementen plaats. Een belangrijke ontmoetingsplek voor Nederlanders die passie delen in muziek of sport. De grond net buiten Rotterdam Ahoy zal nu dienen als festivalgrond voor The Flying Dutch, op 3 juni 2017. Van 12:00 tot 23:00 gaan we dit terrein in vuur en vlam zetten. Blauw vuur, dat wel.

TICKET INFO

Tickets kosten 54,95 per stuk (excl. service kosten), en zijn verkrijgbaar via onze website (hier). Let op: Dit is de enige plek waar je officiële tickets voor The Flying Dutch kunt kopen!

LEEFTIJD

De minimum leeftijd voor The Flying Dutch is 18 jaar. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival ook al zijn ze onder begeleiding van een volwassene.

VRAGEN?

Heb jij vragen over The Flying Dutch? Stuur ons dan een berichtje of email!

Whatsapp: +31613863630 (tijdens kantoor uren✅)

Mail: info@theflyingdutch.com

Meer:

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]