The Flying Dutch Rotterdam Ahoy Buiten Festival
Rotterdam Ahoy Buiten 02-06-2018 12:00 - 13:00

The Flying Dutch – Rotterdam 2018

Rotterdam

Roffa! Oftewel Rotterdam. De havenstad van Nederland. De stad van doeners, recht voor zijn raap-praters. Ook is Rotterdam geboortegrond voor een paar van de grootste Nederlandse dj’s. Zoals Afrojack riep op The Flying Dutch: “Mijn naam is Nick van de Wall, ik kom uit Spijkenisse en Rotterdam is mijn thuis!”

Locatie

The Flying Dutch Rotterdam wordt georganiseerd op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy. Als Rotterdam de beste festivalstad is, dan is Rotterdam Ahoy het middelpunt van entertainment. In Rotterdam Ahoy vinden vaak o.a. concerten en sportevenementen plaats. Een belangrijke ontmoetingsplek dus voor Nederlanders die passie delen voor muziek of sport.

Adres

Het adres van The Flying Dutch Rotterdam is:
Ahoyweg 10
2084 BA Rotterdam

Bereikbaarheid & Parkeren

Het festivalterrein is goed bereikbaar met het ov, de auto, fiets of taxi. Meer info over het parkeren en parkeerkaarten volgt snel.

Dresscode

Er is geen verplichte dresscode, maar het zou natuurlijk leuk zijn als je in het blauw komt! Samen met Amsterdam (Rood) en Eindhoven (wit) vormen we dan de kleuren van de Nederlandse vlag. Samen zijn wij Nederland! #CelebrateDutchDance

Line-up

De line-up is bekend! Dit jaar zullen Afrojack, Armin van Buuren, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto, W&W, Jebroer en Brennan Heart in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven optreden. Meer informatie over de timetable volgt.

tokens

Tijdens The Flying Dutch werken we met tokens. Je tokens kun je vooraf al gefixt hebben. Voor €30,50 (incl. servicekosten) koop je 10,5 munt. Dit kun je nu al doen in de ticketshop zodat je op 2 juni meteen door kunt lopen naar de bar!

Let op, tokens zijn niet inwisselbaar en alleen geldig op 2 juni 2018. Tokens van voorgaande edities zijn helaas niet meer geldig.

lockers

The Flying Dutch werkt met e-lockers. Je hebt daarom geen sleutel nodig. Vergeet niet een foto of screenshot te maken van de code, zo weet je zeker dat je de code niet vergeet.

Nu al een locker regelen? Dat kan in onze ticketshop. Er passen voor ongeveer 1 tot 3 personen spullen in een locker, kosten zijn €7,50 (incl. servicekosten). Je ontvangt na aankoop gelijk een locker ticket en op vrijdag 1 juni omstreeks 19.00 een email met de code en verdere instructies. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact op met tickets@lockerbox.nl. Op het festival zelf kun je bij de locker balie met behulp van het ticket ook je locker code laten opzoeken.

De algemene voorwaarden van Lockerbox zijn van toepassing op de lockers.

Meer:

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]