Dit is wat je niet wil missen in de #TFD2018 steden!

The Flying Dutch brengt de vetste dj’s naar de drie #TFD2018 steden verspreid door het land: Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Wist je bijvoorbeeld dat al onze dj’s op één podium staan? Zo hoef je geen enkel optreden te missen. Maar we weten het: FOMO is real. Dus heb jij die welbekende Fear Of Missing Out? Hier lees je wat er in jouw stad nog meer te beleven is!

Amsterdam

Vandaag is rood! Op 2 juni bekent Amsterdam kleur, maar naast bouncen in je rode outfit, valt er genoeg te doen, zien en beleven.

 • Stop met dromen; laat nu je wildste wens uitkomen! Met de Bucketlist Generator van Eurojackpot is alles mogelijk. Als de Generator jou kiest, mag je t.w.v. maximaal €3.000,- je ultieme bucketlist ervaring beleven. Ook kun je op locatie vette prijzen winnen, zoals backstage tours!
 • Heerlijk, al die zon! Maar euhm, houdt je deo zich wel sterk? Vrees niet, want daar is de Fresh’n Up Nivea Men Station! Da’s eigenlijk gewoon een wasstraat voor mannen, maar dan beter: er staat namelijk een rij vrouwen klaar om jou op te frissen! You might wanna get sweaty for this
 • Nu Amsterdam voor het eerst ook een buitenterrein heeft, is het tijd voor een wijds uitzicht. Zorg voor een plekje in het T-Mobile Reuzenrad voor een helikopter-waardig uitzicht op het festivalterrein. Je bent niet voor niets een Flying Dutchie!
 • Zin in old skool house? Check dan de magenta kerk en je gaat gegarandeerd los!
 • Ben je dan nog niet uitgeswingd? Spring in de kermisattractie en draai erop los als de grootste zomerhit op het dj-deck van je favoriete artiest. Bewaar je frietje alleen even voor na dit ritje, zodat ‘ie gewoon binnenblijft.

de drie #TFD2018 steden

Rotterdam

Roffa is de harde kern; de tickets vliegen hier elk jaar de deur uit. Voor #TFD2018 is dat niet anders, dus verwacht een crowd vol met enthousiastelingen. Check vooral ook dit:

 • Je hebt je benen al moe gedanst, maar wil nu nog even letterlijk met je voetjes van de vloer? Dat kan bij T-Mobile Unlimited Charging, Dancing, Spinning! Hoe precies verklappen we nog niet, maar geloof maar dat je de kracht van 4G op een hele nieuwe manier gaat ontdekken…! Heb je daarnaast zin in wat silent disco fun? Dan zit je hier goed.
 • Een beetje fout is oh-zo lekker, en dat weten de mannen en vrouwen van de Après Ski Hut maar al te goed. Kom in hun eigen indoor area keihard hossen, sjansen en dansen! Bovendien vindt de officiële after party plaats in de Rotterdamse Club Villa Thalia, waar onder andere Benny Rodrigues komt draaien!
 • Even toe aan rust en tropische vibes? The Flying Dutch Curacao Area is waar je niet alleen even kun chillen, maar ook meteen een reis naar #TFDCuracao kunt winnen! Dus pak je rust en wie weet vlieg jij eind oktober mee naar de Cariben.
 • Dingdingdingding! Er zijn weinig dingen die zo makkelijk jeugdherinneringen oproepen als de kermis. Dus neem je vrienden mee voor een ritje in de Breakdance, waar je gelukkig geen brekende dance moves voor nodig hebt .

Eindhoven

De gekste, de witste, en tot 25 oktober ook de meest zuidelijke locatie van de drie #TFD2018 steden is Eindhoven! Dit wil je niet missen:

 • Er valt letterlijk lekkers uit de lucht! Op drie momenten gedurende de dag, gaat Cafe Royal in de drop zone vette, lekkere en vet lekkere prijzen droppen. Zorg dus dat je de #RoyalDrop niet mist!
 • Doordat we weer neerstrijken op Strand Eersel, is Eindhoven sowieso een topstad om #TFD2018 in te vieren. De beach vibe zorgt voor een uniek randje, dus ga vooral even hangen op het strand in het zonnetje.
 • Ook in Eindhoven kun je genieten van een wijds uitzicht. Het T-Mobile Reuzenrad zorgt voor unlimited views op het festivalterrein dus zorg dat je in ieder geval een rondje mee lift! In de T-Mobile Dome wordt het feest, haar los en gaan. Welcome to the Magenta Dome! 
 • Zin in iets wat sneller rond draait? Zoek dan de turbo-polyp op en draai rondjes tot de zon ondergaat.
 • De Gierige Gasten waren vorig jaar zo fan van The Flying Dutch, dat ze dit jaar een eigen stage krijgen. Een deck op het strand met hun te gekke energie en even te gekke vrienden die meekomen. Hato, bijvoorbeeld!

 

#TFDisOK

Festivallen doe je om de muziek, maar ook om de herinneringen die je er maakt met vrienden. Vereeuwig je vriendengroep op een toffe polaroid in de OK Area in alle #TFD2018 steden! Je grootste lach, gekste bek of ultieme dab, wat is er leuker dan naar huis gaan met een foto van je favoriete festival? #TFDisOK

Mis het niet!

Behalve de grootste Nederlandse dance-helden zijn er dus nog tig redenen om je kneiterhard te vermaken op #TFD2018. Oh, en hadden we al gezegd dat het dus supermooi weer wordt? Trap het festivalseizoen af in Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]