Dj-update week 15 | Nieuwjaar in april

Nieuwjaar in april

Terwijl jij met je familie lekker aan het paasontbijt zat, was het aan de andere kant van de wereld tijd voor Nieuwjaar! Het Thaise Nieuwjaarsfestival wel te verstaan, genaamd ‘Songkran’. Tijdens deze viering gooien feestvierders met water, als je namelijk nat wordt zuiver je de ziel voor een goed begin van het nieuwe jaar.
Twee TFD heren waren erbij. Dash Berlin ging los in Bangkok op het festival S2O en Don Diablo deed zelfs een tour door Azië. Hij was afgelopen week te vinden in Hanoi, Bankgok en Myanmar.

Amazing SongKran in Thailand 🙌🏻 #s2ofestival2017 💦 #bangkok

Geplaatst door Dash Berlin op donderdag 13 april 2017

Greetings from Bangkok 💦🔫

Geplaatst door Don Diablo op zaterdag 15 april 2017

Mijlpalen en releases

Kris Kross Amsterdam hebben de 25 miljoen (!) plays voor hun nummer ‘Are You Sure’ behaald, gefeliciteerd mannen! Chuckie kwam met de 100ste release op Dirty Dutch Music, Quintino dropte zijn nieuwste plaat met de Nervo-zusjes ‘Lost in You’, Lucas & Steve kondigden ook een nieuw nummer aan – waarvan er een preview te beluisteren viel via hun Snapchat en Insta Stories – en Oliver Heldens kwam niet met een nieuwe plaat, maar een compleet nieuwe website!

Finally!!!! The 100th release on DIRTY DUTCH MUSIC is out now!!! To celebrate, I teamed up with some of the dopest dj's…

Geplaatst door Chuckie op maandag 17 april 2017

Who's ready for new music? 🙌🏻 😀

Geplaatst door Lucas & Steve op donderdag 13 april 2017

NEW WEBSITE – OLIVERHELDENS.COM

Excited to share my new website is now live! 😀 I will use it to serve my truest fans (like YOU <3) with early previews of new tracks, ticket-give aways, merch-discounts any many more. Go check it out! 🙏

Geplaatst door Oliver Heldens op woensdag 12 april 2017

 

En de rest?

Afrojack was vijf dagen in Las Vegas te vinden, waaronder in de club waar hij regelmatig terugkeert: Omnia! In zijn nieuwste Afrovlog neemt hij je mee in Las Vegas. Hardwell en Showtek bleven even in Europa. Hardwell was in Parijs en Manchester, terwijl Showtek naar Zweden afreisde.

Happy Easter!!! 🐰 On my way to Manchester! 🛩

Geplaatst door Hardwell op zondag 16 april 2017

Sweden 🇸🇪

Geplaatst door Showtek op maandag 17 april 2017

We sluiten deze update af met beterschap wensen aan Nicky Romero. Dat je maar weer snel achter de decks staat te springen!

Wil je weten waar de dj’s vorige week waren? Check dan de dj update van vorige week.

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]