5 mei: bevrijdingsdag & cinco de mayo

In Nederland was het afgelopen vrijdag 5 mei natuurlijk Bevrijdingsdag! Lucas & Steve vierden dit in Zwolle en Utrecht. De heren waren onderdeel van het kleurrijke Mumbai Color Festival. Of zij uiteindelijk ook onder het kleurpoeder zaten blijft nog een raadsel, want er zijn nog geen kiekjes uitgebracht.

In Mexico – en tegenwoordig ook in de VS – werd op dezelfde dag Cinco De Mayo gevierd. Chuckie was daar bij en had het erg naar zijn zin!

Don Diablo stond weliswaar niet in Mexico of de VS achter de wheels of steel, maar toch stond hij even stil bij deze dag.

Niet iedereen vierde overigens 5 mei, maar feest was het in ieder geval. In Noorwegen barstte op 5 mei Landstreff in Stavanger los. Kris Kross Amsterdam en Showtek bouwden daar een feestje. Afrojack was er ook, nadat hij zijn Q&A in Dubai had opgenomen voor zijn Afrovlog. Benieuwd naar zijn Afrovlog? Check ‘m hier.

een Meisje ontmoet?

Oliver Heldens was ook van de partij in Stavanger en reisde daarna door naar Bratislava in Slowakije. En heeft Oliver daar nou een meisje ontmoet of… 😉

Zoals we al meldden in onze vorige dj-update, is Quintino begonnen aan zijn Azië tour. Afgelopen week was hij dan ook in Tokyo, Bangkok en Shanghai te vinden. Maar Quinten heeft nog veel meer nieuwtjes: zo is zijn officiële video clip van ‘Lost in You’ met NERVO uitgebracht én laat hij weten dat we binnenkort meer van hem – en zijn nieuwe EP horen!

THE CALM BEFORE THE STORM… NEW EP COMING SOON AND ITS GOING TO BE 🔥🔥🔥

A post shared by QUINTINO (@quintino) on

Verder draaide Nicky Romero in Duitsland en hield Dash Berlin het even rustig, voordat hij weer gaat feesten in Noord-Amerika en Canada. Gelukkig is hij over acht evenementen op The Flying Dutch te vinden! Dat klinkt wel dichtbij zo hè? 😉

GERMANY! THANK YOU!

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on

Hardwell ging lekker in Polen tijdens zijn show ‘Go Hardwell or Go Home’ in Krakau en deelde ein-de-lijk de releasedatum van zijn nieuwste nummer ‘ Creatures of the Night’ met Austin Mahone. Wij weten wel met wie wij het weekend in knallen!

THIS FRIDAY!!! 😍😍😍

Geplaatst door Hardwell op maandag 8 mei 2017

Nieuwsgierig waar de TFD-dj’s vorige week uithingen? Lees het hier!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]