HET DAK ERAF

Ja hoor, het spreekwoordelijke dak ging er af! Niet alleen de handjes gaan omhoog tijdens #TFD2018, maar de hele crowd ging de lucht in! De dj’s hingen hoog in de wolken in een van de The Flying Dutch heli’s, en het publiek kon hen bijna aanraken: torentjes op schouders, spandoeken omhoog en kneiterhard springen.

flying dutch molen handjes

 

Niet alleen onze artiesten vlogen rond voor The Flying Dutch, er kwamen ook een aantal fans ingevlogen vanuit het buitenland. Wat een fantastisch beeld om al die vlaggen te zien!

the flying dutch vlaggen buitenland

Van voor naar achter, van links naar rechts en van onder tot boven ging het helemaal los! Sommigen van jullie feestten liever op het publiek. Alleen maar Hollandse gezelligheid in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Kijken mee hoe vandaag eruitzag in onze drie prachtige The Flying Dutch steden!

Zoals jullie zien, een leuke dag met energieke sets, opzwepende beats en een heerlijke Hollandse vibe. Dit was natuurlijk nog maar een kleine greep uit onze party-foto’s. Onze fotografen zijn overal, dus houd vooral onze social media in de gaten, wie weet zie je jezelf binnenkort nog terug en pak je jouw vijftien seconden fame! 😉

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]