dj-update week 11

Stilte voor de storm - The Flying Dutch, 3 juni 2017

stilte voor de storm en het regent nieuwe tracks!

Op een studio dag of track release na, leek het voor de meeste TFD-dj’s een vrij rustige week te zijn. Stilte voor de storm, want bijna alle dj’s zijn – as we speak – onderweg naar Miami voor de Miami Music Week!

Wat gebeurde er wel afgelopen week? Wij geven je een update.

skrillex aanmoedigen

Afrojack speelde een set in nightclub Omnia, in Las Vegas. Chuckie was ook in Vegas. Niet in de dj-booth, maar om zijn buddy Skrillex te supporten!

Nicky Romero draaide in San Francisco, Oliver Heldens had een fotoshoot en draaide meerdere shows in de VS en Canada, Showtek was in de studio en Hardwell dacht nog even terug aan Insomnia in Vancouver.

Fuego 🔥🔥🔥 #INSOMNIA2017

A post shared by Hardwell (@hardwell) on

 

Het regent tracks!

Vrijdag hielden we het in Nederland nog net aan droog, maar in muziekland regende het verse tracks! Zo brachten Lucas & Steve hun remake van ‘Opgeturnt’ met Kraantje Pappie uit, Don Diablo kwam met zijn nieuwste single ‘Children of a Miracle’ en Afrojack met ‘Life Good’. Ook Chuckie kwam zaterdag met zijn nieuwste EP samen met ChildsPlay genaamd ‘Traphall 6’!

Quintino kondigde aan dat er een collab samen met NERVO aankomt in April! De NERVO-zusjes en Quintino zijn al een tijdje goed bevriend, maar tot op heden is er niets samen uitgebracht, behalve deze heerlijke remix:

Dash Berlin ging afgelopen week los in Los Angeles en Las Vegas – bewapend met zijn nieuwste remix van OneRepublic’s ‘Future Looks Good’!

Wij kijken er nu al naar uit om deze en alle andere nieuwe nummers van onze TFD-dj’s te horen op 3 juni!

Kris Kross Part 17

Afgelopen weekend was natuurlijk ook het weekend waar Kris Kross Amsterdam al weken voorbereidingen voor trof: hun eigen feest Kris Kross Part 17, in The Warehouse in Amsterdam! Om kippenvel van te krijgen, als we de boys mogen geloven.

❤❤ Goosebumps ❤❤ #kriskrosspart17 📸 Fotograafniels.nl

Geplaatst door Kris Kross Amsterdam op zondag 19 maart 2017

Wij vermoeden dat er nog veel kippenvel momenten volgen voor de dj’s tijdens de Miami Music Week. Hoe dat is geweest voor onze TFD dj-helden lees je volgende week uiteraard hier! 😉

Wil je weten waar de dj’s vorige week waren? Check dan de dj update van vorige week.

Zin om te dansen op de nieuwe tracks van onze TFD dj’s? Check hier welk type danser jij bent en oefen alvast jouw dansmoves! 🙂

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]