De week voor NL Oranje kleurt - Dj-update wereldkaart week 16

Wat doen onze TFD-helden in de week voordat Nederland oranje kleurt?

De week voor Koningsdag was wederom een drukke week voor de TFD dj’s. Van knuffelen met alpaca’s tot een aantal nieuwe releases en aankondigingen.

Knuffelen met alpaca’s

Lucas & Steve waren afgelopen week voor de videoclip van hun nieuwste nummer ‘Up Till Dawn (On The Move)’ aan het knuffelen met alpaca’s. Altijd leuk! De track kunnen we deze vrijdag al verwachten overigens. Ook te verwachten deze vrijdag: de nieuwste track van Afrojack met David Guetta (Another Life) én Don Diablo’s remix van Something Like This! Kan je lekker vanuit je luie stoel nieuwe muziek gaan luisteren. Ideaal de dag na Koningsdag toch?

Family😍!

Geplaatst door Lucas & Steve op donderdag 20 april 2017

Afrojack maakte een remix samen met Oliver Rosa op de track Bounce Back van Big Sean. Verder hing hij de toerist uit in Parijs, check daarvoor zijn nieuwste Afrovlog!

Dash Berlin stond in Australië te knallen en Don Diablo ging los in Montreal en Texas. Nicky Romero stond op Sensation in Chili, Chuckie in de Coachella Heineken House. Toch een soort van Nederlandse feestjes dus voor beide heren. Oliver Heldens was in Tsjechië. Stoere boy hoor Oliver!

Sensation Chile 🇨🇱 <3

Geplaatst door Nicky Romero op zaterdag 22 april 2017

 

Hardwell liet weten terug te keren naar Nederland, na zijn avonturen in Brazilië en Chili. Precies op tijd voor de verjaardag van Prins Pils, waar alle TFD dj’s natuurlijk gewoon bij zijn. Quintino vloog onlangs nog terug vanuit Turkije om in Emmeloord alvast de Nacht van oranje te vieren.

Time to fly back home! ✌🏻

Geplaatst door Hardwell op maandag 24 april 2017

Er was vorige week óók een verjaardag te vieren, namelijk de verjaardag van Jordy Huisman! Dat deed Jordy lekker in Curaçao met zijn ‘collega’s’ van Kris Kross Amsterdam. 😉

Kris Kross Curaçao 🛥🌴 #thatwasunforgettable #wetandwild

A post shared by KRIS KROSS AMSTERDAM / KKA (@kriskrossamsterdam) on

Showtek postte alleen deze foto. Zouden ze bezig zijn met een nieuw nummer? Of bespreken ze wie er knapper op hun selfie staat? 😉

💭

A post shared by Showtek (@showtek) on

Wil je weten waar de dj’s vorige week waren? Check dan de dj update van vorige week.

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]