time machine?

Wat meteen opvalt als je de line-up bekijkt is de samenwerking tussen grootheden DJ Chuckie en Quintino. Bij een speciale samenwerking hoort ook een speciaal concept; The Flying Dutch Time Machine Presented by Chuckie en Quintino. Met een time machine reis je naar de toekomst en naar het verleden. Dat is nou precies wat wij gaan doen met beide heren!

Het beste van eigen bodem

Tijdens The Flying Dutch Time Machine by Chuckie & Quintino, nemen deze twee dj-helden jullie mee op een muzikale reis door de tijd!

Born in Holland, raised in the world; met dit thema in hun achterhoofd mixen Chuckie en Quintino een uur lang alleen de allerbeste tracks uit de dance muziek van vroeger én nu aan elkaar. Ondersteund door een aantal legendarische Nederlandse acts uit het verleden, zetten zij Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam volledig op z’n kop. Zin in!

Chuckie & Quintino

Beide heren hebben al aardig wat clubklassiekers op hun naam staan, maar de mix die ze nu hebben gemaakt is echt uniek! Speciaal gemaakt voor The Flying Dutch. Te gek toch? Wij vragen ons alleen nog maar af welke van hun eigen klassiekers voorbij zullen komen.

Kom vast in de stemming met deze twee clubknallers van de heren zelf:

Wij weten in ieder geval één ding zeker: In deze trip down memory lane halen we samen een hoop herinneringen op!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]