LET THE SUN SHINE!

The Flying Dutch vliegt naar een nieuw, superzonnig avontuur! Deze herfstvakantie wordt #TFD2018 namelijk voor de allereerste keer #TFDCuracao! Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven leek het ons tijd om een vierde locatie te onthullen, en laten we eerlijk zijn, wie wordt er niet instant gelukkig van de tropische zon op je bol? Curaçao is het antwoord op alles!

Nog geen plannen voor de herfstvakantie en toe aan de zon in het derde Nederlandse regenseizoen van het jaar? Ons antwoord is: bon bini, Curaçao! Weest welkom op het meest trankilo tropisch eiland dat we kennen. Natuurlijk brengen wij de tofste Nederlandse dj helden met ons mee naar het eiland, wij zijn niet voor niets The Flying Dutch!  

Met de eerste namen van de line-up zorgen wij al voor een echte TFD-vibe! Niemand minder dan:

Armin van Buuren
Sunnery James & Ryan Marciano
Sevn Alias
Lucas & Steve
Jeon

vliegen namelijk mee naar #TFDCuracao!

SPANGE PLANGA

Ben jij klaar voor het meest tropische feest van de herfstvakantie; het grootste dancefestival van het Caribisch gebied? Vlieg dan mee naar The Flying Dutch Curaçao! Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je erbij bent, je meest spange planga uit de kast halen en je dansbenen vast onder de zonnebank leggen ter voorbereiding. Je wil natuurlijk wel shinen, maar niet door die melkflessen, zeg maar… 😉

the flying dutch curacao willemstad

#TFDCuracao is het grootste dance feest van de Cariben!

CURAÇAO

Dus; wat zijn jouw plannen deze herfstvakantie? Tas pakken, ticket boeken en vlieg mee naar de witte stranden van dit prachtige eiland zodat je 25 oktober aanwezig bent bij #TFDCuracao! Wij beloven dat dit een feestje wordt om nooit te vergeten.

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]