dj-update | week 14

Van Shanghai tot Sölden en Las Vegas tot Loomel, het succes van de TFD-dj’s bracht ze weer naar alle hoeken van de wereld! Wie was waar en wat waren de highlights? Wij geven je een korte update.

The Flying Dutch in Shanghai? | Dj-update wereldkaart week 14

The Flying Dutch Shanghai?

De mannen van Kris Kross Amsterdam vermaakten zich in Taiwan tijdens hun Azië tour. In Shanghai trapte Hardwell, gepresenteerd door The Flying Dutch, de Heineken Official Formule 1 Afterparty af! Voor show had hij nog even de tijd om samen met Max Verstappen op de foto te gaan. Een lekker plaatje van twee Nederlandse iconen!

Congrats @maxverstappen1! What a race! 🏎💨

A post shared by Hardwell (@hardwell) on

Wintersport

Quintino ging er een weekje tussenuit om te skiën en draaide daar ook in de bergen op Electric Mountain Festival in Sölden in Oostenrijk. Lekker skiën en in de avond draaien, klinkt als een epic combi. Afrojack stond een dag later op hetzelfde festival, alleen bleef hij niet plakken en ging door naar club Omnia in Las Vegas.

☃️❄️😝🏔

A post shared by QUINTINO (@quintino) on

Amerika

Afrojack was niet de enige in Las Vegas, ook Chuckie en Dash Berlin deden afgelopen week Las Vegas aan. Oliver Heldens stond te shinen op Euphoria Fest in Texas.

 

Dichtbij huis

Niet alle dj’s waren ver van het mooie Nederland. Zo was Don Diablo afgelopen weekend na zijn B2B setje met Diplo en G-Eazy in Chili, gewoon weer in Amsterdam te vinden. Zijn B2B setje in Chili zag er overigens zo uit:

Lucas & Steve traden op bij onze Zuiderburen op Daydream Festival. Net als Nicky Romero die, zo te zien, de festival vibe meteen goed te pakken had. Showtek mocht het Belgische festival afsluiten.

Festival Mode!

Geplaatst door Nicky Romero op maandag 10 april 2017

Thanks Daydream Festival !!

Geplaatst door Showtek op maandag 10 april 2017

Nog 53 dagen tot The Flying Dutch! Scoor snel je tickets voor het te laat is! 😉

Wil je weten waar de dj’s vorige week waren? Check dan de dj update van vorige week.

 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]