Nu we de tissues tevoorschijn hebben gehaald bij het vertalen van Dash Berlin en onze relatie hebben gered met de mooie woorden van Showtek, gaan we door met een volgend cruciaal onderwerp.

drie toppers voor thuisblijvers

Kennen we DJ Chuckie’s ‘Nu ga je dansen klootzak’ nog? Best een goed statement eigenlijk. Stilstaan daar doen we namelijk niet aan. Niet bij The Flying Dutch in ieder geval. Weet je wie dat wel doen? Thuisblijvers!

Maar terwijl wij met z’n allen los gaan, moeten er ook activiteiten zijn voor de thuisblijvers. Wij zetten drie toppers voor ze op een rijtje. Wel zo aardig. Tag die thuisblijvers vooral onder ons Facebook bericht. Dat vinden ze leuk.

Rust in de natuur

Snelheid is ook niet alles. Je wilt kunnen genieten van de omgeving. Dat kan tijdens een Huifkartocht op de Scheelhoek. Het is dat wij een feestje organiseren, anders hadden wij het wel geweten.

Dauwtrappen is back

En jij maar denken dat dauwtrappen zijn hoogtepunt in 2016 al had bereikt, maar niets is minder waar. Zet nou niet meteen je kaartje op Ticketswap als je dit leest, want er komen meerdere dauwtrapmogelijkheden. En The Flying Dutch is maar 1x per jaar!

Mozaïeken

Je kunt je bijna niet voorstellen dat niet iedereen in zijn vrije tijd mozaïekt. En dan zijn er ook nog zoveel mogelijkheden. Sieraden, op glas, miniatuur. Je moet tegenwoordig een eigen mozaïekje thuis hebben om er nog een beetje bij te horen. Als je vrienden straks zonder zelfgemaakt mozaïekje thuis zitten (omdat zij naar The Flying Dutch zijn geweest), dan weten wij wel wie straks het binkie van de vriendengroep is. Aanmelden kan hier!

Zit hier nou niks voor je bij? Ga dan gewoon lekker met je vrienden mee naar The Flying Dutch! Kaarten regelen kan hier! 😉

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]