Waarom je The FLying Dutch niet wil missen

#TFD2018 vindt plaats over minder dan een maand, en dat betekent dat het tijd is om je vrienden bij elkaar te krijgen en te zorgen dat jullie allemaal een ticket hebben. Zit er zo’n vriend bij die je nog moet overtuigen? Je kent ze wel, die ene die altijd een ‘waarom’ heeft, die eerst moet wachten op StuFi, salaris, goedkeuring van vriend(in) of die eerst van Piet Paulusma moet horen dat het echt festival-weer wordt. Waarom je maatje mee moet? Wij geven je tien redenen waar hij of zij geen nee tegen kan zeggen!

Hey, vriend. Dit is waarom je The Flying Dutch niet wil missen!

 1. The Flying Dutch is natuurlijk bij uitstek HET feest waar je de vetste Nederlandse dj’s op 1 podium kunt zien. Niets kiezen tussen podia, geen ruzie met vrienden wie welke artiest wil zien en ook niet nét dat ene nummer missen omdat je tussen area’s moest rennen: op The Flying Dutch hoef je geen enkele set te missen.
 2. Koningen van het grootste Nederlandse exportproduct, godfathers van de DJ Mag Top 100 en allround helden in de scene: ze zijn altijd headliners, waar ze ook draaien. Maar wist je dat Armin van Buuren en Tiësto deze zomer nergens anders in Nederland draaien dan op The Flying Dutch? Dus als je deze helden wil zien, zorg je dat je er op 2 juni bij bent!

   

  waarom je the flying dutch niet wil missen: Armin van buuren zijn enige show

  In Nederland draait Armin van Buuren deze zomer alleen op The Flying Dutch

 3. Een Tribute to Dutch Hardstyle! Brennan Heart is binnen de scene absoluut geen onbekende meer, maar ook de dance-fan die wellicht niet dagelijks naar het hardere werk luistert gaat zijn I Am Hardstyle set absoluut kunnen waarderen. Je zult je verbazen hoeveel Nederlandse hardstyle je al kent!

 4. Jebroer neemt Bizzey en Lil’ Kleine mee voor de TFD Mixmash! Want The Flying Dutch is niet alleen het favoriete feestje van jou en je vrienden, maar ook onze artiesten doen niets liever dan met hun crew de Nederlandse dance vieren!
 5. Hossen tot het zweet van je voorhoofd parelt, in polonaise met de hele groep en alle foute dans moves uit de kast trekken; niks is te gek in de Apres Skihut. Dit jaar krijgen zij een eigen area in Rotterdam, en daar ga je gegarandeerd met nieuwe vrienden weer naar buiten!
 6. Wij zorgen altijd voor dat beetje extra. Van reuzenrad tot verrassingsoptredens, en van Hollandse versnaperingen tot jeugdherinneringen; bij The Flying Dutch past je rode, witte of blauwe outfit sowieso in het geheel.
 7. Helikopters. D’uh. Veel helikopters. Soms met knappe piloten, maar altijd gevuld met top-artiesten!knappe piloot the flying dutch
 8. Je hebt al even kunnen oefenen op Koningsdag, maar het eerste weekend van juni is de perfecte kick-off van het echte festivalseizoen. De zomer staat voor de deur, het bier staat koud en je hebt meteen alle grote artiesten op een evenement; een beter begin bestaat niet!
 9. Omdat er geen enkele andere datum logisch is om de Nederlandse dance te vieren, valt #TFD2018 samen met de eerste officiële Dag van de Nederlandse Dance! Want hey, zeg eerlijk, welke Nederlander is er niet trots op wat ‘onze jongens’ kunnen?
 10. Oh, en niet te vergeten: Vuuuuuuurrrrrrrwerk.

Als je je oh-zo-moeilijke-maat nu nog niet hebt overtuigd waarom hij The Flying Dutch niet wil missen; we hebben Piet Paulusma even gevraagd wat de gemiddelde temperatuur voor 2 juni is. Die is dus héél erg prima! Wij zeggen: oant moarn, tot 2 juni! 

Koop nu je tickets, lockers en tokens voor The Flying Dutch! 

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]