Ontbijten kan nooit kwaad en zeker niet als er die dag een festival op het programma staat. Het lijf heeft nou eenmaal energie nodig. Goed ontbijten dus! Wat is jouw favoriet?

ontbijt optie 1: Ei

Roerei, omelet, uitsmijter, gekookt… Het maakt niet uit, ei is altijd goed. Eiwitten zijn goed voor je (dans) spieren, die je natuurlijk volop gaat gebruiken op 3 juni.

ontbijt optie 2: Het trek-alles-uit-de-kast-ontbijt!

Kleine mini-croissantjes, afbakbroodjes met hagelslag, fruit, verse jus, thee of koffie…

Het is een goed en heel erg lekker ontbijt, maar vooral ook heel gezellig, want al die mini afbakbroodjes kan je toch niet in je eentje wegwerken? Zo begint een The Flying Dutch dag meteen top! Tip: deel deze blog met degene met de grootste eettafel! 😉

ontbijt optie 3: pannekoeken!

Deze Nederlandse party-dag kan je echt goed beginnen met de pannenkoek. Heel lekker én stevig deze caloriebommen! En je weet het hè, alles is beter met bacon. Ook pannenkoeken!

Ontbijt optie 4: de fitgirl

Een energierijke hap die op de Instagram accounts van alle fitgirls is terug te vinden. Havermout met een mengelmoesje van noten en fruit. Die eerder genoemde meiden zullen hun noten waarschijnlijk op kleur gesorteerd erop leggen, dat verandert heus niks aan de smaak. Maar als je er gelukkig van wordt, leef je lekker uit!

ontbijt optie 5: shake

Als je niet echt een ontbijter bent, neem dan een shake. Bijvoorbeeld eentje met sinaasappels, banaan, een lepeltje honing en een eetlepel kokosmelk. BAM! Kan je lekker drinken en heb je toch wat voedingstoffen binnen. Je kunt ook prima wat kwark erbij gooien. Niet teveel want anders krijg je dat baksteen in je maag gevoel!

Breakfast GIF - Find & Share on GIPHY

ontbijt optie 6: drinkontbijt

Iets met een trein en een biertje 😉

Wij zijn geen voedingswijzer. Wij gaan je ook niet vertellen hoeveel je moet eten en hoeveel calorieën daarin moeten zitten, onze naam is immers niet The Dieting Dutch. Maar bewust(er) bezig zijn met je voeding kan geen kwaad! En met pannenkoeken want die zijn gewoon awesome! 😉

Heb je nog geen kaarten? Bestel ze hier!

BECOME PART OF THE FAMILY

[qikker_social_login_button]